Kapaklı’da 1024 öğrenci yaz okuluna başladı

Kapaklı Belediyesi, çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile her yıl düzenlediği yaz spor okulları 1204 öğrencinin katılımı ile başladı.

Kapaklı’da 1024 öğrenci yaz okuluna başladı
04 Temmuz 2018 Çarşamba 13:02

Kapaklı Belediyesi önünde gerçekleştirilen açılış törenine, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, antrenörler, yaz spor okullarına kaydı yapılan öğrenciler ve velileri katıldı. Kurslarda 834 öğrenci yüzme, 107 öğrenci basketbol, 50 öğrenci voleybol, 44 öğrenci masa tenisi, 99 öğrenci kick-boks, 52 öğrenci satranç ve 18 öğrenci taekwondo branşı olmak üzere 1204 öğrenci ders alacak.

ÇOCUKLARIMIZIN SPORA YÖNLENDİRİLMESİYLE GÜZEL BİR TABLO OLUŞTU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Çocuklarımızın spora yönlendirilmesiyle, gerçekten güzel bir tablo oluşturulduğunu görüyorum. Çocuklarımızın çok küçük yaştan itibaren spor yapmaya başlamaları ve yaz tatillerini spor yaparak geçirmeleri gerçekten çok önemli. Çocuklarımızın yaz spor okullarında, kendi branşlarında her biri uzman, akademik eğitim almış olan antrenörlerimizden ders almalarıyla, sporla dolu güzel bir yaz geçireceklerine inanıyorum. Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu tip faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

YAPILAN HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN
Yaz spor okulların geleneksel hale getirildiğini ve ücretsiz olarak yapıldığına değinen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu yıl 1204 çocuğumuza spor yapma olanağı sağlamış oluyoruz. Yaz okullarımız 7 branşta faaliyetini sürdürmekte ve her geçen gün sayımız artmaktadır. Çalışan arkadaşlarımızla büyük bir gayret içerisinde, çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize spor hizmeti vermekteyiz. Bu yıl yaz spor okullarımıza büyük talep oldu. 500-600 öğrenci kadar talep olacağını düşünürken, 1204 talep geldi. Bu kadar talep olması bizleri sevindirdi. Yapılan her şey gençlerimiz için onlar bizim geleceğimizin umutlarıdır.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.