Kapaklıspor açılışı yaptı

Kapaklıspor 2015 - 2016 sezon açılışını gerçekleştirdi. Açılışta İstanbul Gaziosmanpaşa ekibi Çayırgücüspor'la hazırlık maçı gerçekleştirildi

Kapaklıspor açılışı yaptı
05 Ekim 2015 Pazartesi 17:33

 KAYMAKAM GÜRBÜZ DE KATILDI

Kapaklı Stadı'nda yapılan açılış programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve futbolseverler katıldı.

VETERANLAR DİRENEMEDİ

Programın başında İstanbul Gaziosmanpaşa ekibi Çayırgücüspor'un veteranlarıyla Kapaklıspor'un veteranları karşı karşıya geldi. 20'şer dakikalık iki devre halinde oynanan maçı Çayırgücüspor veteranları 2 - 1 kazandı.

"SPOR CENTİLMENLİK VE SAĞLIK DEMEK"

Veteranların maçının ardından yeni sezon için kurban kesildi. Açılışta kısa bir konuşma yaparak 2015 - 2016 sezonunun hayırlı olması temennilerinde bulunan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, "Bizim için spor centilmenlik ve sağlık anlamına geliyor. Sporda maksat gençlerimiz ve öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak güzel davranışlar edinmesidir. 2015 - 2016 sezonu başta Kapaklıspor olmak üzere tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Konuşmaların ardından Kapaklısporlu oyuncular Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'le birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

KAPAKLISPOR RAHAT KAZANDI

Sezon açılışında İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Çayırgücüspor'la bir hazırlık maçı yapan Kapaklıspor maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor'un gollerini Resul, Bayram ve Ufuk'tan geldi.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.