Kapaklıspor dört köşe 4-0

1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Kızılpınar Belediyespor ve Kapaklıspor 11.haftada karşı karşıya gelirken, zorlu karşılaşmada gülen taraf rakibini deplasmanda 4-0 mağlup eden Kapaklıspor oldu

Kapaklıspor dört köşe 4-0
20 Aralık 2012 Perşembe 08:24

1. Amatör Küme B Grubu’nda 11. hafta kritik bir mücadeleye sahne oldu. Zirve yarışından kopmak istemeyen Kapaklıspor ve Kızılpınar Belediyespor’un karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte puanını 20’ye çıkaran Kapaklıspor, rakibiyle de puanını eşitledi. Karşılaşmanın yıldızı ise 3 gol atan Tanju oldu.
KAPAKLI GOLÜ ERKEN BULDU
Pazar günü Kızılpınar Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip; Emre-Serdar- Sercan- Tevfik- Hüseyin- Yasin- Kayhan- Cilan- Caner- Fahrettin ve Ufuk on biri ile başlarken, konuk Kapaklıspor ise karşılaşmaya Uğur- Uğurcan- İbrahim- Hilmican- Ercan- Fırat- Tolga- İlker- Hüseyin- Emir- Tanju on biri ile çıktı. Mücadelenin ilk bölümü karşılıklı ataklarla geçilirken, konuk ekip Kapaklıspor 10. dakikada bulduğu golle öne geçti. Gelişen Kapaklıspor atağında Emir pasını Tanju’ya aktardı. Topla buluşan Tanju düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
KIZILPINAR KALECİ UĞUR’A VE DİREKLERE TAKILDI
Golün ardından ataklarını sıklaştıran Kızılpınar Belediyespor beraberlik golüne 25.dakikada yaklaştı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Cihan kullandı.  Oldukça etkili gelen topu kaleci Uğur harika bir refleksle çıkardı ve golü engelledi. Uğur,  bu pozisyonun ardından Fahrettin’in kullandığı serbest vuruşta da topun ağlarla buluşmasına izin vermedi. Bu dakikalarda oldukça baskılı oynayan ev sahibi ekip, yine Fahrettin’in kullandığı serbest vuruşta bu kez direğe takıldı. Kırmızı siyahlı ekibin kalan dakikalarda yakaladığı fırsatlardan da gol sesi çıkmayınca ilk yarı Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi.
FARK İKİYE ÇIKTI
İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte Kızılpınar Belediye beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken, Kapaklıspor da farkı arttırmak için ev sahibi kalesinde tehlike yaratmaya çalıştı. Maçın 52.dakikasında konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Gelişen atak sonrası topla son buluşan Tolga topu ağlara göndererek skoru 2-0’a taşıdı.
KAPAKLI FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRDİ
Farkı indirmek için ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, defansında boşluklar vermeye başlayınca, bu fırsatı iyi değerlendiren Kapaklıspor, ani gelişen atak sonrası Tanju’yla 3.golü buldu ve iyice rahatladı. 3-0’dan sonra saha içi organizasyonunda sıkıntı yaşayan Kızılpınar Belediyespor, 70.dakikada kalesinde 4.golü gördü. Sağ kanattan Hüseyin ile gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Tanju yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve kendisinin üçüncü takımının 4.golünü kaydetti. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Kapaklıspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ELDE ETTİK
Maçtan sonra açıklama yapan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, aldıkları 3 puan dolayısıyla  mutlu olduklarını belirtirken, maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir futbol sergilediklerini ve hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.