Kapaklıspor sezonu açtı

Bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Lig’te Kapaklı’yı temsil edecek olan Kapaklıspor, Kapaklı Şehir Stadı’nda düzenlenen törenle 2018-2019 sezonunun açılışını yaptı. Törenin ardından BAL takımlarından Uzunköprüspor ile sezon açılış karşılaşması gerçekleştiren Kapaklı temsilcisi, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Kapaklıspor sezonu açtı
27 Eylül 2018 Perşembe 08:59

KATILIM YOĞUN OLDU
Düzenlenen kutlama törenlerine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İslam Özçiftçi, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklıspor’un bu yıl sponsorluğunu üstlenen Hyosung İstanbul Tekstil LTD. ŞTI. CEO’su Mun Seon Kim, Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Büyükyoncalıspor Başkanı Yalçın Özçevik, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

TAKIMIMIZA %95 ŞAMPİYON GÖZÜYLE BAKIYORUM
Törende söz alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu yıl Kapaklıspor’a sponsor olan Hyosung İstanbul Tekstil LTD. ŞTI. firmasının CEO’su Mun Seon Kim’e ve sarı lacivertli takımın yönetim kuruluna teşekkür ederek başladı. Bu sezonda şampiyonluğa kesinlik gözüyle baktığını belirten Başkan Mandalı, “Bugün burada çok değerli takımımızın sponsoru olan Hyosung firmasının sahibi Mun Seon Kim bulunuyor. Kendisi hem maddi olarak destekte bulundu hem de bugün burada bulunarak manevi desteğini de ortaya koyuyor. Kendisine bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca Yönetici ve Teknik kadroya da teşekkür ediyorum. Geçen sezon haksız bir penaltı yüzünden yenilerek bu sezona yeniden başlamak zorunda kaldık. Fakat ben inanıyorum ki bu sezon yarım kalan işi bitireceğiz. Ben bu sezon takımımıza %95 şampiyon gözüyle bakıyorum.” dedi.

KAPAKLISPOR VE KAPAKLI SİTESPOR KARDEŞTİR
30 Eylül’de başlayacak olan sezonun ilk karşılaşmasının Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor arasında oynanacağını da belirten Başkan Mandalı, “Buradan tüm Kapaklı halkına belirtmek isterim ki Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor kardeştir. Çünkü biz et ve tırnak gibiyiz, taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle bir bütünüz. Çıkılacak olan ilk maç da talihsiz bir şekilde bu iki takım karşılaşacak. Ben Kapaklı’da yaşayan tüm dostlarımızın bu maçı dostluk ve kardeşlik çerçevesi içerisinde izleyeceğine eminim.” ifadelerini kullandı.
2020’DE YENİ BİR STADIN TEMELİNİ ATACAĞIZ
Kapaklı Belediyesi olarak 2020’de yeni bir stad yapmayı planladıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: ‘’Size üzücü bir haber vereyim. Burası Spor Bakanlığı’na ait ve 10 yıllık sözleşme ile kiraladık. Sözleşmenin bitmesine 3 yıl kaldı, 3 yıl sonra bu stadı da bizden alacaklar. İnşallah Kapaklı Belediyesi olarak 2020’de yeni bir stad yapmak için ilk temelleri atacağız. Burası ile olan sözleşmemiz uzarsa, Belediye olarak her türlü desteği vereceğiz. Bu durumun Çerkezköy’de bir örneği var. Spor İl Müdürlüğü Organize Sanayi Bölgesi’ndeki stadı belediyeden aldı ve hurda bir şekilde duruyor hala. Umarım burasının da akıbeti öyle olmaz. ‘’

KAPAKLISPOR BÖLGENİN EN İYİ TAKIMI
Başkan Mandalı’nın ardından Hyosung İstanbul Tekstil LTD. ŞTI. firmasının CEO’su Mun Seon Kim söz aldı. Kapaklıspor’a olan güveninin tam olduğunu dile getiren Seon Kim, “Bugün burada ilk kez Kapaklıspor taraftarı ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Kapaklıspor’un bu bölgedeki en iyi takım olduğunu biliyorduk. Bu seneki beklentim, sezonu şampiyonlukla kapatıp bir üst lige yükselmesidir. Mücadelenizde başarılar dilerim.” dedi.

BU SENE PLAY-OFF’U ATLATACAĞIZ
Bu sezon BAL’ı hedeflediklerini dile getiren Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ise ‘’Şampiyon takımın şampiyon taraftarı ve çok değerli misafirlere bugün burada bulundukları için teşekkür ederim. Bizleri deplasmanda, evimizde hiç yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Geçen sezonu talihsiz bir play-off ile bitirdik fakat bu sene kardeşlerimle bunu atlatacağımızı düşünüyorum. Sizlere de keyifli seyirler diliyorum.” dedi.

MAÇ BERABERE BİTTİ
Konuşmaların ardından Kapaklıspor, sezon açılışı kapsamında Uzunköprüspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Taraflar karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.