Kapaklıspor transfere erken başladı

2016-2017 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile ara vermeden sürdürüyor

Kapaklıspor transfere erken başladı
10 Haziran 2016 Cuma 16:09

KAPAKLISPOR HIZLI BAŞLADI
 
Geçtiğimiz günlerde yaptığı Olağanüstü Genel Kurul ile birlikte yeni yönetimini belirleyen Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı girdi. 16 yıl Veliköyspor’da Teknik Direktörlük yapan tecrübeli antrenör Ahmet Sarı ile anlaşan Kapaklıspor, eski oyuncusu Tolga Aşçı, Muratlı Belediyespor’un başarılı kalecisi Semih Sezer ve Eray Cem ile anlaşma sağladı.
 
İLK ÜÇÜ ZORLAMAYI HEDEFLİYORUZ
 
Transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Kapaklıspor’un Başkanı Hasan Dükanlı, “Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Geçtiğimiz yıl Muratlı Belediyespor’da top koşturan ve ilçemizi çok iyi tanıyan üç oyuncu ile sözleşme imzaladık. Bu yıl hedefimiz doğrultusunda kadromuza takviyeler yapıyoruz. Kurulan yeni yönetim ile birlikte bu yıl güçlü bir takım ile ilk üçü zorlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
KAPAKLISPOR TAKIMINI LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ
 
Kapaklıspor’un hayatında her zaman farklı bir yer oluşturduğunu kaydeden yeni transferlerden Tolga Aşçı da, “Hep birlikte takım arkadaşlarımızla Kapaklıspor’u layık olduğu yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 12 Şubat 1992 Uzunköprü doğumlu olan Tolga Aşçı 2007 yılında Kapaklıspor’da futbola başladı. İki yıl bu takımda top koşturan oyuncu 2010 yılında Çerkezköyspor’a transfer oldu. Çerkezköy’de başarılı geçen iki yılın ardından Aşçı Sitespor ile anlaştı. Sağ bekte oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan oyuncu 2012 yılında 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. Oyuncu bu takımda ise üç sezon top koşturdu. Tolga Aşçı geçtiğimiz sezon ise Muratlı Belediyespor’da top koşturdu. Tolga Aşçı Bölgesel Amatör Ligde altı karşılaşmaya çıkarken, gol kaydedemedi.
 
KALESİNDE OLDUKÇA BAŞARILI
 
8 Temmuz 1985’te Sakarya’da dünyaya gelen tecrübeli eldiven Semih Sezer 1999 yılında Acı Elmalıkspor’da futbola başladı. 2001 yılında Erenlerspor’a transfer olan oyuncu beş yıl top koşturduktan sonra Veliköyspor’a transfer oldu. 7 yıl boyunca Veliköyspor’u başarısı için top koşturan tecrübeli eldiven Veliköyspor’un kapanıp yeni isminin 1911 Çerkezköyspor olması ile birlikte takımdan ayrılan isimler arasında yer aldı. 2014 yılında Muratlı Belediyespor’a transfer olan Sezer iki sezondur bu takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyor.
 
RAKİP FİLELERİ 5 KEZ HAVALANDIRDI
 
1991 yılında Çorlu’da dünyaya gelen başarılı orta saha oyuncusu Eray Cem futbola ise Yıldız Gençlikspor’da başladı. Ergene Velimeşespor’un alt yapısına giden ve burada altı sene oynayan oyuncu A Takıma yükselmeyi başardı. Oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Eray Cem 2011 yılında Çerkezköyspor ile yaşadığı yarım sezonluk maceranın ardından tekrar eski takımına geri döndü. 2014 yılında 1461 Karadenizspor’a transfer olan Eray Cem, bir yıl sonra ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor’a transfer oldu. Burada başarılı olamayan Cem ardından Çorlu Kültürspor ve Muratlı Belediyespor’da top koşturdu. Bölgesel Amatör Lig’de 22 karşılaşmaya çıkan başarılı oyuncu rakip fileleri de 5 kez havalandırmasını bildi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.