Kapaklıspor transferlere devam ediyor

Süper Amatör takımlarından Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, iç ve dış transferde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Kapaklıspor transferlere devam ediyor
27 Ağustos 2015 Perşembe 16:45

 İKİ OYUNCU TAKIMDA KALDI

Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz sezon Kapaklıspor forması altında kaptanlık yapan ve takımın deneyimli oyuncularından olan Ercan Yılmaz ile Hüseyin Karaca bu sezonda takımda kaldı. İmzaladıkları sözleşmenin ardından kısa bir açıklamada bulunan deneyimli oyuncular, yeni sezonda Kapaklıspor için ellerinden gelenin fazlasını yaparak sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade ettiler.

ALT YAPIDAN BİR OYUNCU DAHA

Kapaklıspor tecrübeli oyuncuları ile anlaşırken öte yandan altyapıdan yetişen başarılı oyuncu Serdar İşar ile de anlaşma sağlayarak altyapıdan kadrosuna bir oyuncu daha katmış oldu. Genç oyuncu bu sezon A takımda sürekli oynamak istediğini ve forma için sonuna kadar savaşacağını ifade etti. Kapaklıspor son olarak ise dış transferde geçen sezon Kırklarelispor’da forma giyen Mert Ekici ile anlaştı. Genç ve dinamik kadro kuran Kapaklıspor Mert Ekici’yi de renklerine bağlayarak takımda yeni oluşuma gitti.

İNŞALLAH SEZON SONUNDA MUTLU OLAN TARAF OLACAĞIZ

Kapaklıspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Mert Ekici, “Takımımıza katkı sağlamak adına çok çalışacağım. İnşallah sezonu da güzel bir şekilde bitirirsek daha da mutlu olacağız” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.