Kapaklıspor U-17 1911 engelini rahat geçti

Tekirdağ Amatör Lig U-17 kategorisinde mücadele eden Kapaklıspor U-17 ile 1911 Çerkezköyspor U-17 Kapaklı sahasında karşı karşıya geldi. İlk devresi Kapaklıspor takımının 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıda da gelen iki golle Kapaklıspor U-17 takımı sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı

Kapaklıspor U-17 1911 engelini rahat geçti
21 Aralık 2015 Pazartesi 16:28

KAPAKLI SAHASINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Kapaklıspor U-17 futbol takımı kendi evinde 1911 Çerkezköyspor U-17 futbol takımını konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynan mücadeleye Kapaklıspor U-17 takımı sahaya Barış, Mert, Mücahit, Muhammet Yaşar, Hamza, Emre Yoldaş, Muhammet Şahin, Berke, Ömür Gedik, Ercan Düzgün ve Mehmet Aydoğdu ilk on biri ile çıktı. 1911 Çerkezköyspor ise sahaya Mustafa Yolcu, Burak, Kadir, Serhat Nane, Emre, Arif, Berke Oturak, Cemalettin, Furkan, Muhammet Taha ve Ömer Faruk on biri ile çıktı.

HER İKİ TAKIMDA OYUNUN KONTROLÜNÜ ELE ALMAK İSTEDİ

Her iki takımda orta alanda topa sahip olup oyunun kontrolünü ele geçirmek istedi. 1911 Çerkezköyspor U-17 takımı sağ kanattan Cemalettin ile Kapaklıspor U-17 takımının savunmasını zorladı. Kapaklıspor’un genç stoperi Hamza üst üste gelen 1911 Çerkezköyspor ataklarına müsaade etmedi. Mücadelenin henüz daha 7’nci dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Muhammet topla buluştu. Muhammet’in sert şutu kaleci Barış’ta kaldı.

ÖMER’İN SERT ŞUTUNU KALECİ KORNERE ÇELDİ

Hücum yönüne göre sağ kanattan topla buluşan Muhammet’in ceza alanı ön çizgisinde açtığı orta ile buluşan Ömür önce rakibinden şık vücut çalımı ile sıyrıldı. Kaleyi karşısına alan Ömür’ün sert şutunu kaleci kornere çeldi. Korner ile pozisyona devam eden Kapaklıspor’da Berke’nin kullandığı kornere yükselen Muhammet’in kafa şutu az farkla auta çıktı. Kapaklıspor U-15 takımı Emre ile sol kanattan etkili olmaya devam etti. Yaşanılan üst üst pozisyonlarla adeta golün geleceğini hissettiren Kapaklıspor, aradığı golü 26. dakikada buldu.

İLK DEVRE KAPAKLISPOR TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

Kapaklıspor U-17’de topla buluşan Emre sol kanattan topu ceza alanına şişirdi. Topla buluşan Ömür’ün şutu savunmadan sekti ve Kapaklıspor’lu oyuncu Emre’nin önünde kaldı. Emre’nin yerden köşeye yaptığı plase vuruşta top ağlarlara buluştu. Kapaklıspor’un attığı gol ile mücadelede skor 1-0’a gelirken, golün ardından ataklarını kesmeyen ve ofansif futbol anlayışına devam eden Kapaklıspor, ikinci gol için yüklenirken, 1911 Çerkezköyspor U-17 takımı ise beraberlik için kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştı. Her iki takımda ilk yarının son düdüğüne kadar başka gol atamayınca ilk yarı 1-0’lık skorla sona erdi.

ERCAN’IN SERT ŞUTU KALECİDE KALDI

Sarı Lacivertli ekip mücadelenin ikinci yarsının orta bölümlerinde rakibine iyice baskı kurdu. Hücum yönüne göre soldan Berke ile atağa kalkan Kapaklı ekibinde ceza alanı içine Ercan topla buluştu. Ercan’ın ceza alanı içinden attığı sert şut kalecide kaldı. Yaşanılan pozisyonun ardından sağ kanattan atağa çıkan Kapaklıspor’da Muhammet yerde kaldı ve hakem faul düdüğünü çaldı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Muhammet’in ortasında topa iyi yükselen Hamza’nın kafa şutu 1911 Çerkezköyspor U-17 takımı fileleri ile buluştu.

TOPU BOŞ KALEYE GÖNDERDİ

Bulduğu pozisyonlardan yararlanamayan 1911 Çerkezköyspor, geriye yaslanmak zorunda kaldı. Kapaklıspor orta alanda kısa paslarla rakip ceza alanına yaklaşırken, oyunu zaman zaman kanatlara yaydı. Ömür ve Ercan ile pozisyonlar bulan Kapaklıspor istediği 3’üncü golü bir türlü bulamadı. Sarı Lacivertli ekip baskılarının sonunda aradığı üçüncü golü mücadelenin 80’inci dakikasında buldu. Orta alandan savunma arkasına atılan ara pasında topla buluşan günün etkili ve başarılı ismi Ömür, önce rakibini daha sonra kaleci Mustafa’yı geçti ve topu boş kaleye yuvarladı.

GALİBİYETTEN DOLAYI KUTLADI

Mücadelenin ilerleyen dakikaların başka gol olmayınca Kapaklıspor U-17 takımı sahadan 3-0’lık skorla ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı. Aldığı galibiyetle puanını 15’e çıkaran Kapaklıspor’da maç sonu açıklama yapan Kulüp Başkanı Adem Yavaş, genç oyuncuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.