Kapaklıspor U-17 3 puanı hanesine yazdırdı

Tekirdağ Amatör Lig U-17 C Grubu 6’ncı hafta mücadelesinde Kapaklıspor U-17 ile Karaağaç Köyüspor U-17 takımı karşı karşıya geldi. Her iki devrede de üstün bir oyun sergileyen Kapaklıpsor takımı ilk ve ikinci devrede bulduğu 3 golle karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı

Kapaklıspor U-17 3 puanı hanesine yazdırdı
16 Kasım 2015 Pazartesi 16:14

 KARŞILAŞMA CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI

Tekirdağ Amatör Lig U-17 kategorisinde Kapaklıspor U-17 ile Karaağaç Köyüspor U-17 karşılaştı. Cumartesi günü saat 12.00’da Kapaklı stadında oynanan mücadeleye Kapaklıspor U-17 sahaya Barış Tatlı, Mert, Mücahit, Muhammet Yaşar, Hamza Özer, Muhammed Şahin, Emre Yoldaş, Ercan Düzgün, Mehmet Aydoğdu, Ömür Gedik ve Emircan 11’i ile çıkarken, rakip Karaağaç Köyüspor U-17 takımı ise sahaya; Onur, Niyazi, Volkan, Şenol, Nusreddin, Kartal İpek, Enes Batur, Alkan, Murat Aydın ve Bilal 11’i ile çıktı.

KONTROLÜ ELİNE ALDI

Mücadeleye Kapaklıspor U-15 takımının vuruşu ile başlanırken, iki takımda ilk dakikalarda kontrolü elden bırakmadı. Karaağaç Köyü Spor U-17 takımı mücadelenin ilk bölümlerinde Kartal İpek ve Alkan ile etkili olmaya çalışmak isterken, iki oyuncu takım arkadaşlarından destek alamayınca hücumda eksik kaldı. Orta alanda tek top ve kısa paslarla rakip yarı alana yerleşen Kapaklıspor U-17 futbol takımı mücadelenin 10’ncu dakikasında oyunun kontrolünü eline geçirdi.

GOL PERDESİNİ EMRE ARALADI

Kaptan Muhammed Şahin ile Karaağaç kalesinde etkili olan Kapaklıspor U-17 mutlak pozisyondan yararlanamadı. Ercan’ın derinlemesine pasında topla buluşan Emre Yoldaş ilk rakibinden şık çalımla sıyrıldı. Rakibinden sıyrılan Emre’nin aynı güzellikteki vuruşu ağlarla buluştu ve Kapaklıspor U-17 Takımı maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını kesmeyen ve ofansif futbol anlayışını sahaya döken Sarı Lacivertli ekip ikinci gol için pozisyonlara girdi. Ömür ile orta sahasının sağ kanadından atağa çıkan Kapaklıspor U-17 takımı Emircan işe mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

İLK DEVRE KAPAKLISPOR TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Ataklarını kesmeyen ve rakip Karaağaç Köyü Spor’a pozisyon vermeyen Kapaklı ekibi hücum yönüne göre sol kanattan atağa çıktı. Orta alanda Mehmet’in pası ile topla buluşan Ercan sağ kanattan topu sürükleyerek ceza alanına girdi. Ercan’ın sıfırdan vuruşunu kaleci Onur penaltı noktası üzerine tokatladı. Boşta kalan topu Ömür tamamladı ve Kapaklıspor U-17 skoru 2-0’a taşıdı. İLK YARI SONA ERDİ Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca ilk 45 dakika Kapaklıspor U-17’nin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

KISA PASLARLA RAKİBİNİ KENDİ YARI ALANINA ÇEKTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Karağaç Köyü Spor daha toplu ve kontrollü oyun anlayışı ile sahaya dizildi. İkinci yarının ilk bölümlerinde beraberlik ve skoru eritme için rakip kaleye yüklenen Karaağaç Köyü Spor U-17 takımı Kartal ile net bir gol fırsatından yararlanamadı. İkinci 45 dakikanın ilk bölümlerinde oyun kontrolünü elinden kaybeden Kapaklıspor U-17 takımı yeniden oyunu kontrolünü eline geçirmek için orta alanda kısa paslarla rakibini kendi yarı sahasına çekti.

3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

Orta alanda oyunun iyi genişleten ve rakip sahaya kanatlardan yapılan ataklarla yüklenen Kapaklıspor U-17 takımı Ömür ile bir gol daha buldu. Sol kanattan Ercan’ın ortasında topla buluşan Ömür yerden şık ve düzgün vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. Golün ardından farkı 3’e çıkartan ve oyunu rölantiye alan Kapaklıspor U-17 takımında oyuncular yavaş hareket edince rakip takım oyuncuları ile bir süre sinirler gerildi. Hakemin araya girmesi ile sona erdirilen gerginliğin ardından mücadeleye kaldıkları yerden devam etti. SONA ERDİ İkinci yarının son bölümlerinde ise iki takımda skoru değiştirecek pozisyona giremezken, mücadeleden Kapaklıspor U-17 takımı 3-0’lık skorla ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.