Kapaklıspor yönetimi Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti

Kapaklı Spor Başkanı Hasan Dükanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti

Kapaklıspor yönetimi Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:16

YENİ YÖNETİMLE AYRI BİR HEYECAN GELDİ
 
Düzenlenen ziyarette Başkan Hasan Dükanlı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Seçkin Dilsiz, Mehmet Akman, Hüseyin Bıyık, Selami Hekimoğlu, Kenan Aşer, Anıl Aydın ve Şefkat İnce yer aldı.
Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz yeni yönetimle birlikte Kapaklı Spor’un iyi bir hava yakaladığını belirterek, Kapaklıspor’da yeni yönetimin gelişiyle farklı bir heyecan gördüğünü ifade etti.
 
HER PLATFORMDA DESTEKÇİ OLACAĞIZ
 
Kapaklı Spor’a önümüzdeki sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligde başarılar dileyen Kaymakam Gürbüz,  “Kapaklı Spor’da bu yıl ayrı bir heyecan, ayrı bir hava görüyorum. Kaymakamlık olarak Kapaklı Spor’un başarısı için her platformda sizlerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.
 
EN AZ 2-3 TRANSFERİ SPONSOR DESTEĞİYLE KARŞILAYACAĞIZ
 
Sporda başarı için oluşturulan bütçenin oldukça önemli olduğunu ifade eden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı, “Bölgesel amatör lige çıkma parolasıyla yola çıktık. Bu yolda bölgemizin en iyi futbolcularını transfer etmek istiyoruz. Birkaç tanesi ile de anlaşma sağladık. Tabii iddialı bir kadro oluşturmak için iyi bir bütçeye ihtiyaç var. 9 kişilik yönetim kurulu olarak 100 bin TL bir bütçe oluşturduk. Şuana kadar transferlere yaklaşık 60 bin TL para harcandı. Kulüp olarak gelirlerimizi arttırmak amacıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Forma Sponsorluğu ve ilçe stadyumuna yapılacak olan skorboard reklamları için Çerkezköy’de bulunan iki özel hastane ve bazı firmalarla görüşme halindeyiz. Beklentimiz en az 2-3 transfer ücretini bu sponsor katkılarıyla karşılamak” diye konuştu.
 
HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖRE ÇIKMAK
 
Dükanlı, bu sezon hedefi Bölgesel amatör lige çıkmak olarak belirlediklerini sözlerine ekleyerek, “İyi bir yönetim kurduk. Bugüne kadar Kapaklı spor yönetilmemiş, idare edilmiş. Bu yıl iyi bir kadro oluşturacağımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde iki yabancı oyuncu ile görüşmemiz oldu. Kendilerini ilçemize getirdik. Tesislerimizi gezdiler, alt yapı oyuncularımızla tanıştılar. Bu yabancılardan en az bir tanesini kadromuza katmak istiyoruz. Hedef Bölgesel amatör lige çıkmak” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.