Kapaklıspor’da 3 yeni transfer

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklı temsilcilerinden Kapaklıspor takımı transfer çalışmalarında sessizliğini bozdu. 2015-2016 sezonu öncesi takımın başına Çerkezköyspor’un eski teknik direktörü Ayhan Kaynak’ı getiren Kapaklıspor yönetimi, Çerkezköyspor’da başarılı bir sezon geçiren Ufuk Törin ve Sitespor’un başarılı sol beki Semih Çelik ile de anlaşmaya vardı

Kapaklıspor’da 3 yeni transfer
25 Haziran 2015 Perşembe 16:58

 CAMİANIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM

2015-2016 sezonunu öncesi sessizliğini bozan Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor geçtiğimiz sezon Çerkezköyspor’da başarılı bir sezon geçiren Teknik Direktör Ayhan Kaynak ile anlaştı. Kapaklıspor tesislerinde düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalayan Ayhan Kaynak, takımın iyi yerlere gelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Kapaklıspor’da görev yapacağı için çok mutlu olduğunu ifade eden Kaynak “Kapaklıspor’un başarılı bir takım ve futbol potansiyeli olduğunu biliyordum. Şuan kadroda bulunan oyuncu kardeşlerimizi futbol piyasasından tanıyorum. Kapaklıspor hem tesis hem de futbol açısından Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerindendir. Camianın beklentilerini biliyorum. Başarı açısından bizden beklenenleri karşılayacağız” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kulüp Başkanı Adem Yavaş yeni sezon öncesi teknik direktör arayışına hızlı bir şekilde başladıklarını belirterek, “yönetim kurulundaki görüşmenin ardından takımı ligde iddialı bir duruma taşıyacak bir ismin göreve getirilmesinin kararlaştırdık. Geçtiğimiz sezon grupta rakiplerimizden Çerkezköyspor’un Teknik Direktörlüğünü yapan Ayhan Kaynak hocamız ile anlaştık. Kendisine teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SON OLARAK ÇERKEZKÖYSPOR DA GÖREV YAPTI

Ayhan Kaynak, Adana Gençlerbirliği, Alanyaspor, Bucaspor, Sarıyer, Kartalspor, Çorluspor, Denizcilik İşletmeleri, Piyalepaşa, Maltepespor, Çıksalınspor takımlarında forma giydi. Kaynak’ın teknik direktörlük kariyerinde ise 2011-2012 sezonunda Ofspor’da altyapı sorumluluğu ile 2014-2015 sezonunda Çerkezköyspor Teknik Direktörlüğü bulunuyor.

LİGE RENK KATACAĞIZ

Teknik Direktör Ayhan Kaynak ile anlaştıktan sonra 2015-2016 sezonu öncesi transfer çalışmalarını da hızlandıran Kapaklıspor, Sitespor’da başarılı bir sezon geçiren sol bek oyuncusu Semih Çelik’i de renklerine bağladı. Ligin en tecrübeli sol bek oyuncularından birisini transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirten Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, “ Yeni transferimiz Semih Çelik çok yetenekli bir oyuncudur. Bize bu yolda fazlasıyla katkı yapacağını düşünüyoruz. Kapaklıspor’un başarısı için transfer çalışmalarımızı titizlik içinde sürdürüyoruz. Kapaklıspor olarak bu sezon nokta transferler yaparak lige renk katacağız” dedi.

LİGİ ŞAMPİYON OLARAK KAPATMAK İSTİYORUZ

Semih Çelik ise Kapaklıspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, “ Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi başarı hedefleyen Kapaklıspor’dan yana kullandım. İnşallah yeni takımımda başarılı olurum. Kapaklıspor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

16 KARŞILAŞMADA 2 GOL KAYDETTİ

24 Temmuz 1989 doğumlu olan Semih Çelik 2003 yılında Çorluspor altyapısında futbola başladı. 2005 yılına kadar bu takımda top koşturan Çelik 2006 yılında Çanakkale Dardanelspor’a transfer oldu. Çanakkalespor Futbol Kulübülünde 2009 yılı sonuna kadar oynayan futbolcu iki sezon Ergene Velimeşespor’da top koşturdu. 2011 yılında Çorluspor 1947’ye transfer olan oyuncu 2012 yılında Sitespor’a transfer oldu. Yarım sezon Çorluspor macerasının ardından Sitespor’a tekrar dönen oyuncu ligin en iyi sol bekleri arasında gösteriliyor. Bölgesel Amatör Liginde 16 karşılaşmaya çıkan oyuncu iki gol atmayı başardı.

ÇERKEZKÖYSPOR’U ÜST SIRALARA TAŞIMASINI BİLDİ

Kapaklıspor bir diğer transferi ise Ufuk Törin oldu. Geçtiğimiz sezona Süper Amatör lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor’da başlayan, yönetim tarafından Şafak Törin ve Gökhan Küçük ile birlikte disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Ufuk Törin devre arasında ilçe temsilcilerimizden Çerkezköyspor’a transfer oldu. Çerkezköyspor’a transfer olduktan sonra taraflı tarafsız herkes tarafından takdir edilen futbol sergileyen Ufuk Törin attığı gollerle de Çerkezköyspor’u üst sıralara taşımasını bildi.

TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Gerçekleşen transfer hakkında konuşan Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, “ Geçtiğimiz sezon Çerkezköyspor’da mücadele eden Ufuk Törin ile daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Kendisinin Çerkezköyspor ile görüşmeleri vardı. Bu transfer gerçekleşmeyince kendisiyle bir kez daha görüşerek anlaşma sağladık. Şampiyonluk parolasıyla başlayacağımız ligde takımımıza büyük katkı sağlayacağına inandığımız Ufuk Törin için gerçekleşen transferin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Yeni transferler ile birlikte iddialı bir takım oluşturduklarını sözlerine ekleyen Yavaş, şunları söyledi; “Ligler başlar başlamaz sporseverlere seyri güzel müsabakalar izleteceğiz. Genç oyuncularımızın yanına ise tecrübeleri oyuncuları da aldık. Anlaştığımız iki oyuncuda takımımızın gücüne güç katacaktır. İnşallah sezon boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz”

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Çiçeği burnunda transfer Ufuk Törin ise yaptığı açıklamada, “Gelen teklifler arasında mantıklı düşündüğümde benim için en cazip olan teklif Kapaklıspor takımından gelen teklifti ve hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettim. Gerek Başkanımız Adem Yavaş, Başkan Yardımcımız Seçkin Dilsiz’in ilgi ve alakaları beni çok mutlu etti. Diğer takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıtarak ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Hem kendi adıma hem de Kapaklıspor takımı adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

SON OLARAK ÇERKEZKÖYSPOR DA OYNADI

1988 doğumlu olan golcü oyuncu 2001-2008 yılları arasında Çerkezköyspor’da top koşturdu. Daha sonra Kızılpınar Belediyespor’a transfer olan Ufuk Törin 2012 yılına kadar bu takımda oynadıktan sonra 2013 yılında Kapaklıspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor ile anlaşan golcü oyuncu sezonun ortasında Çerkezköyspor’a transfer olmuştu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.