Kapaklıspor’da 5 imza birden

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Kapaklıspor transferde hız kesmiyor. Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor son olarak Gökay Alp Çoğay, Tuna Akgüneş, Anıl Koçoğlu, İbrahim Kanbir ile Tolga Aşçı’yı renklerine bağladı

Kapaklıspor’da 5 imza birden
13 Haziran 2016 Pazartesi 16:42

5 OYUNCU İLE ANLAŞILDI
 
Düzenlenen tören ile Kapaklıspor 5 oyuncuya imza attırdı. İmza atan oyunculardan Gökay Alp Çoğan, 23 Aralık 1982 Mersin Silfke doğumlu olan Gökay Alp Çoğay sırasıyla İçel Yolspor, Kayseri Şekerspor, Yalovaspor, Bulancakspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Çiftlikköyspor, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekiplerinden Mor Menekşespor, Kozan Belediyespor, Ergene Velimeşespor, Malkara Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor forması giydi.
 
HEDEFİ BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİM
 
Gökay Alp Çoğay için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Akman, Yönetim Kurulu Üyeleri Seçkin Dilsiz, Canel Çoban ile Teknik Direktör Ahmet Sarı katıldı. Gökay Alp Çoğay “Kapaklıspor’a imza attığım için çok mutluyum. Hedefi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah yeni sezonda takım arkadaşlarımla birlikte Kapaklıspor forması altında başarıdan başarıya koşacağız. Tek temenniniz Kapaklıspor’un sezon sonunda hedeflerine ulaşabilmesidir” dedi.
 
ŞAMPİYONLUK ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ
 
Kapaklıspor, Gökay Alp Çoğay’ın ardından Tuna Akgüneş’i de renklerine bağladı.18 Ekim 1990 doğumlu Tuna Akgüneş sırasıyla Veliköyspor, Ergene Velimeşespor, Büyük Kılıçlıspor, Selimpaşaspor, 1911 Çerkezköyspor ile son olarak Muratlı Belediyespor forması giydi. 2016-2017 sezonunda Kapaklıspor için ter dökecek olan defansif özelliğe sahip oyuncu Kapaklıspor’a başarılı olmak için geldiğini söyledi. Kapaklıspor’da başarılı bir sezon geçirerek taraftara şampiyonluk armağan etmek istediklerini kaydeden Tuna Akgüneş, Kapaklıspor Yönetimine kendisine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti.
 
HİÇ DÜŞÜNMEDEN EVET DEDİM
 
Bir diğer transfer ise Anıl Koçoğlu oldu. 1991 doğumlu Anıl Koçoğlu, iki sezon Alpagut Belediyespor’da forma giydi. Ardından Eskişehir Süper Amatör Lig ekiplerinden Emekspor’a transfer olan 1.93 boyundaki santrafor, 2016-2017 sezonunda Kapaklıspor formasını terletecek. Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Biyik ile Anıl Aydın’ın hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Anıl Koçoğlu, Kapaklıspor’un hedeflerini duyduğunda hiç düşünmeden evet dediğini söyledi.
 
KÜLTÜR’ÜN FORVETİ KAPAKLISPOR’DA
 
Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorlu Kültürspor formasını giyen İbrahim Kanbir de Kapaklıspor’a imza attı. 1982 doğumlu olan tecrübeli futbolcu sırasıyla Ataşehir Çamolukspor, Ardahanspor, Kurtköyspor, 1461 Karadenizspor ve son olarak Çorlu Kültürspor forması giydi. İbrahim Kanbir, Kapaklıspor’a gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek “Yeni sezonda Kapaklıpor’un başarısı için ter dökeceğiz. Şimdiden bunun bilincindeyiz. Yeni sezonda taraftarımızı mutlu edecek bir futbol oyun sergilemek istiyoruz” diye konuştu.
 
TOLGA AŞÇI YUVAYA DÖNDÜ
 
Kapaklıspor’un alt yapısında futbola başlayan Tolga Aşçı da yeni sezonda Kapaklıspor forması fiyecek. Tolga Aşçı, Kapaklıspor’un ardından sırasıyla Çerkezköyspor, Veliköyspor, Veliköyspor, Sitespor, 1911 Çerkezköyspor son olarak da Muratlı Belediyespor forması giydi. Yeniden Kapaklıspor forması giyecek olmasından duyduğu memnuniyetini dile getirerek “Futbol hayatımda Kapaklıspor’un yeri benim için her zaman ayrıdır. Takım arkadaşlarımla Kapaklıspor’u layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.