Karaağaç Gençlik Spor Kulübü’nden ÇTSO’ya ziyaret

Karaağaç Gençlik Spor Kulübü minik futbolcularıyla birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretin gündemindeki Namık kemal Üniversitesi’nin bu bölgeye içerisinde Spor Akademisi bulunan bir yerleşke yapması konusuydu

Karaağaç Gençlik Spor Kulübü’nden ÇTSO’ya ziyaret
12 Temmuz 2015 Pazar 17:55

 GÖRÜŞMEYE MİNİK FUTBOLCULAR DA KATILDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na Karaağaç Gençlik Spor Kulübü tarafından yapılan ziyarete ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin, Karaağaç Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çetin, Karaağaç Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ, Mali Müşavir Nurten Pandir, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karaağaç Gençlik Spor Kulübü’nün minik oyuncuları katıldı.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

ÇTSO Yönetim kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya ziyaretlerini kabul ettikleri ve gösterdikleri destekler için teşekkür eden Karaağaç Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız; “Karaağaç Gençlik Spor Kulübü olarak 2008 yılında kurulduk. Gençlerimize yönelik güzel çalışmalarda bulunabilmek için çalışıyoruz. Karaağaç’ta sosyal anlamda bir yer olmadığı için bu işe lokalleşme amacında başlayalım dedik ve başladık. 2008’den beri gençleri bir arada toplayıp, kötü ortamlardan uzaklaştırıp, onlara sporu sevdirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde yer alıyoruz ama maddi anlamda zorlandığımız yerler oluyor. Geçen sezonu 4. sırada tamamladık. Yoncalı ve Doğanspor bir üst lige çıktılar. Onları tebrik ediyorum. 2015 – 2016 sezonunda 1. Amatör Lig’e yükselmek için mutlak şampiyonluk parolasıyla oynayacağız. Namık Kemal Üniversitesi’ne bölgemizde bir Spor Akademisi kurulsun diye yer müracaatında bulunduk. İnşallah olumlu şeyler çıkar. Karaağaç gerçekten hızla büyüyen bir yer. Son zamanlarda gençlerin spora bakışları değişti. Gençlerimize sosyal imkan olarak desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

“KAPAKLI’YA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI”

Kapaklı’nın yeni kurulan bir ilçe olarak pozitif ayrımcılığa ihtiyaç duyduğunu ve bu konuyu Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e ilettiklerini belirten Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çetin; “Proje Nurten Hanım tarafından geliştirildi. Biz de Namık Kemal üniversitesi Rektörü’nden randevu alarak kendisini ziyaret ettik. Yeni ilçe olmuş Kapaklı’ya pozitif ayrımcılık yapılması yönünde ricalarda bulunduk. Buranın sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için bilgi alışverişinde bulunduk. Osman Hocamız bizi çok iyi karşıladı. Bizi dinleyip notlar aldı. Kapaklı Belediyesi’nin bu proje için 30 dönümlük bir arazisi var. Ancak Hocamız bu projenin 30 değil de 100 – 110 dönümlük bir alana ihtiyacı olduğunu söyledi. Biz bu bölgede yaşayan insanlar olarak buradaki sosyal sorunların bertaraf edilmesi için çorbada tuz olmaya gayret ediyoruz. O yüzden size bu konuda hassasiyet gösterilmesini ve algı oluşturulmasını istediğimiz için geldik.” ifadelerini kullandı.

“ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”

Oda ve Yönetim Kurulu olarak ellerinden geldiğince destek olacaklarının sözünü veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; “Bu konuyla ilgili siz bir alt çalışma yapın. Yerle ilgili çalışmalar tamamlansın. Odamız ve Yönetim Kurulumuz olarak biz sizin yanındayız. Elimizden geldiği kadarıyla yardımlarımızı esirgemeyeceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Eğitime Oda olarak da çok önem veriyoruz. Ben Yönetim Kurulum adına bu konudan elimizden ne geliyorsa yapacağımıza söz veriyorum.” dedi.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Görüşmelerin ardından ÇTSO yöneticilerine ve üyelerine Karaağaç Gençlik Spor Kulübü forması hediye edildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.