Kartal Spor 3 puanı 3 golle aldı

Tekirdağ 2. Amatör Liginde mücadele eden Çerkezköy Doğan Spor'un bir üst lige çıkmayı garantilemesinin ardından yedek oyuncularını sahaya sürdüğü mücadelede Kapaklı Kartal Spor’a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında Çerkezköy Doğan Spor’a lig ikinciliği kupası verildi

Kartal Spor 3 puanı 3 golle aldı
19 Mayıs 2015 Salı 18:16

 YEDEKLERLE SAHAYA ÇIKTILAR

 

Tekirdağ Amatör 2. Liginde mücadele eden Çerkezköy Doğan Spor, 17 Mayıs Pazar günü Veliköy Stadında ağırladığı rakibi Kapaklı Kartal Spor’a 3-0 mağlup oldu. Saat 14.00’da başlayan mücadeleye bir üst lige çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğan Spor, yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktı. Maçın son bölümlerinde Çerkezköy Doğan Spor as kadro oyuncularını sahaya sürse de mücadelenin başından sonuna kadar ciddi ve disiplinli oyununu sürdüren Kapaklı Kartal Spor üç puanı üç golle almayı başardı.

 

İLK 11'LER

 

Ev sahibi Çerkezköy Doğan Spor beyaz ağırlıklı formasıyla sahada yerini alırken ilk on birinde; Ogün Solak, Kenan Asilkan, Kenan Özkan, Sercan Sönmez, Adem İnci, Özgür Küçük, Yasin Karayel, Gökhan Balıkçı, Ozan Türkoğlu, Mehmet Önder, Uğur Akbulut yer aldı. Deplasman ekibi Kapaklı Kartal Spor’un ilk on biri ise; Okan Par, Yunus Gümüş, Alpay Çiftçi, Berkay Bedik, Erhan Uz, Abdullah Yavuz, Arda Tolunay Yağantekin, Tolga Yayla, Uğur Yağantekin, Uğur Işıklı, Ramazan Özdemir isimlerinden oluştu.

 

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ

 

Ev sahibi Çerkezköy Doğan Spor maça hızlı başlayan taraftı. İlk dakikalardan itibaren maçı kendi sahasında kabullenen Kapaklı Kartal Spor, kontra ataklarla rakibine gol atmanın yollarını aradı. Sıcak havanın da etkisiyle iki takımda maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyemedi. Hakem maçın 25.dakikada su molası verdi. Maçın ilk yarısı son derece zevksiz mücadeleye sahne olurken gol sesi çıkmadı.

 

3 GOL 3 PUAN

 

İkinci yarının ilk bölümlerinde Kapaklı Kartal Spor’un şans faktörü yanındaydı. İkinci yarının henüz daha ilk dakikalarında kafalardan seken topu Çerkezköy Doğan Sporlu oyuncular kendi ağlarına gönderdi. 1-0 öne geçen Kapaklı Kartal Spor, maçın geri kalan bölümlerinde ciddiyet ve disiplinini arttırırken Çerkezköy Doğan Spor ise daha çok önde baskı kurmak istedi. Ev sahibi gol fırsatlarını cömertçe harcarken deplasman ekibi Kapaklı Kartal Spor ise yakaladığı kontra ataklarda önce 77.dakikada Arda’nın 88.dakikada ise Uğur’un golüyle skoru 3-0’a getirdi ve maçın skorunu belirledi.

 

KUPA TÖRENİ YAPILMADI

 

Ligin bitimine iki hafta kala bir üst lige çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğan Spor, lig ikincilik kupasını buruk bir sevinçle aldı. Her hangi bir kupa töreni yapılmazken Çerkezköy Doğan Sporlu oyuncular maç sonu soyunma odasında kupayla birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. Tekirdağ Amatör 2. Ligi 2014-2015 Sezonu, 24 Mayıs Pazar günü oynanacak son maçların ardından tamamlanacak.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.