Kartal Spor Kulübü kahvaltıda buluştu

Tekirdağ 2. Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden Kapaklı Kartal Spor Kulübü, Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü maçı öncesinde Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz sponsorluğunda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Kartal Spor Kulübü kahvaltıda buluştu
24 Şubat 2015 Salı 19:40

 TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

22 Şubat günü düzenlenen kahvaltıda konuşan Kartal Spor Kulübü Başkanı Yavuz Soydan "Bizleri bugünde bir araya getiren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz'e teşekkür ediyoruz. Takımımıza da ligde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İLK YARI 1-1 BİTTİ

Kahvaltı'nın ardından mücadelenin oynandığı Kapaklı Şehir Stadı'na geçildi. Karşılaşma her iki takımında etkili oyunu ile başlarken, pozisyon bulmakta zorlanan her iki ekip ilk 45 dakikayı 1-1'lik skor ile kapattı.

3-1 MAĞLUP ETTİLER

İkinci yarının başlaması ile birlikte rakibi karşısında daha etkili bir oyun sergileyen Kapaklı Kartal Spor, Çorluspor'dan transfer edilen Tolga'nın da yıldızlaştığı ve 3 asist yaptığı karşılaşmadan 3-1'lik skor ile ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.