Kaybedilen puanları telafi edeceğiz

Tekidağ Süper Amatör Lig’in ikinci yarısının ilk maçında sahasında Muratlı Belediyespor ile berabere kalan ve liderliği Çorlu Kültürspor’a kaptıran 1911 Çerkezköyspor da moraller bozuk durumda. Maç hakkında açıklama yapan Genel Kaptan Muzaffer Savaş, bundan sonraki tüm maçlarını kazanıp, kaybedilen puanları telafi etmeye çalışacaklarını ifade etti

Kaybedilen puanları telafi edeceğiz
28 Ocak 2016 Perşembe 16:25

TEK KALE OYNADIK AMA ARADIĞIMIZ GOLÜ BULAMADIK

Muratlı Belediyespor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, “İkinci yarının ilk maçında iyi bir başlangıç yapmak istedik, fakat olmadı. Ben şahsen Muratlı Belediyespor karşısında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Fakat rakip bize karşı oldukça iyi motive edilmişti. Nedendir bilmiyorum ama ligdeki rakiplerimiz, bize karşı hep ekstra motivasyonla sahaya çıkıyorlar. Muratlı ekibi de özellikle 30’uncu dakikada 10 kişi kaldıktan sonra tamamen defansa çekildi. Tek kale oynadık fakat bir türlü aradığımız golü bulamadık” diye konuştu.

3 PUAN İLE AYRILAMADIK

Savaş konuşmasının devamında ise, “Ne olursa olsun bu tür bahanelerin arkasına sığınmamak gerekiyor. Biz güçlü bir ekibiz. Bizim bahanelerin arkasına saklanma lüksümüz yok. Ne olursa olsun, daha iyi mücadele edip, daha çok pozisyona girip, gol ya da goller bularak sahadan 3 puanla ayrılmalıydık” açıklamasında bulundu.

TÜM MAÇLARIMIZI KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Muzaffer Savaş açıklamasında karşılaşmanın hakemleri hakkında da konuşarak, “Yan hakem adeta 3 pozisyonla maçı katletti. Gökay’ın yüzde yüzlük golünü vermedi. Birçok topumuz direkten döndü. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Karşılaşmanın orta hakemi rakip takım kalecisine maçın başından sonuna kadar göz yumdu. Özellikle rakip kaleci, maç boyunca sürekli oyunu soğutmaya yönelik hareketler içindeydi. Diğer oyuncular da sürekli oyunu soğutmaya ve zamana oynamaya çalıştılar. Neredeyse oyundan 15 dakika çaldılar. Hakem ise maça 6 dakika uzatma verdi. Fakat dediğim gibi. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Çok daha fazla çalışıp, tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.