Kızılpınarspor’dan dayanışma yemeği

Kızılpınarspor camiası kulüp tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya gelirken, Kulüp Başkanı Sami Baygın ve kulübün Fahri Başkanı Faruk Korkmaz, herkesin elini taşın altına sokması gerektiğine dikkat çekerek destek istedi.

Kızılpınarspor’dan dayanışma yemeği
26 Eylül 2011 Pazartesi 00:00

Kızılpınarspor Camiası Kızılpınarspor U-15 Takımı’nın Çorluspor U-15 Takımı’nı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Trakyum Et Lokantası’nda bir araya geldi. Yemeğe başta Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz olmak üzere Kızılpınar Belediyespor Yönetimi tam kadro katılırken, yemeğe Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, iş adamları, dernek başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Yemeğe katılanlar Kızılpınar Belediyespor’a katkıda bulunmak amacıyla bağışta bulunmayı da unutmadılar.
DAHA KALABALIK BİR KATILIM BEKLERDİM
Yemekte açılış konuşmasını yapan Kızılpınar Belediyespor Başkanı Sami Baygın, yemeğe katılımın istedikleri seviyede olmadığını belirtirken, "Davetimizde bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Burada kalabalık bir katılımın olmasını isterdim çünkü Kızılpınar için birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu duyarlılıkla yola çıktık, halkımızdan da bu duyarlılığı bekliyoruz" dedi.
HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREK
Baygın’ın ardından bir konuşma yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra çeşitli konuya değindi. Konuşmasında, Kızılpınar Belediyespor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Korkmaz, "Büyükten küçüğe, esnaftan iş adamlarına kadar herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Kızılpınar herkes için ortak amaç olmalı. Bu duyarlılığı ufacık yavrularımda görüyorum."
BU DUYARLILIĞI BÜYÜKLERDE GÖREMİYORUM
"Bugün tribünde Kızılpınar diye tezahürat eden yavrularımızdaki bilinci ve duyarlılığı maalesef büyüklerimizde göremiyorum. Kızılpınar’ın önde gelen iş adamlarımızdan Ahmet Avcı, Birol Saygın Adnan Er gibi arkadaşları da aramızda görmek isterdim ama yoklar. Bugün Faruk başkan olur yarın Ali başkan olur. Spor çok farklı. Kızılpınar Belediyespor yeter ki iyi yerlere gelsin.
Bu yüzden spor kulübümüze sahip çıkalım. Kızılpınar nerden nereye geldi. Sadece belediye işleriyle değil sosyal, kültürel anlamda birçok faaliyete imza attık. ‘At ölür kalır eğeri yiğit ölür kalır eseri’.Biz geldiğimizde Kızılpınar’da spor diye bir şey yoktu. Şu anda Trakya’daki en iyi spor tesisinden birine sahibiz" ifadelerini kullandı. Korkmaz konuşmasının sonunda yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Sami Baygın’a ve Trakyum Restaurant’ın işletmecisine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.