Kral’dan Bodrumspor’a hayat öpücüğü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ateş hattında bulunan Bodrumspor, son haftada karşılaştığı Kocaeli Birlikspor’u 2 – 1 yenerek ligde kalmayı başardı. Bodrumspor’a galibiyeti getiren golü ise Erçağ Evirgen kaydetti.

Kral’dan Bodrumspor’a hayat öpücüğü
09 Mayıs 2018 Çarşamba 13:06

YENİK DURUMA DÜŞMELERİNE RAĞMEN KAZANDILAR
Son haftaya girilmeden önce düşme hattını hemen üzerinde, 15. sırada bulunan Bodrumspor, ligin son haftasında Kocaeli Birlikspor’la karşılaştı. Mücadelenin 21’inci dakikasında 1 – 0 yenik duruma düşen Bodrum temsilcisi, Çağrı Tekin’in 43’üncü dakikada attığı golle maçta eşitliği yakaladı.

GALİBİYET GOLÜ EVİRGEN’DEN
Lig’de kalmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Bodrumspor’a hayat veren golü ise ikinci yarının hemen başında, dakikalar 47’yi gösterirken ‘Kral’ lakaplı Erçağ Evirgen kaydetti.  Hızlı gelişen Bodrumspor atağında sol kanattan Emre Şahin ortasında arka direğe koşu yapan ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Kral, takımına galibiyeti getiren golü kaydetmiş oldu.

KRİTİK MAÇLARDA 4 GOL 9 ASİSTLİK KATKI
Karşılaşma bu skorla tamamlanırken Bodrumspor ligde kalmayı başardı. Bu sezon Bodrumspor’a önemli katkılarda bulunan Evirgen, özellikle ligin ikinci yarısındaki kritik maçlarda gösterdiği 4 gol ve 9 asistlik performansıyla takımını ligde tutan kilit isim oldu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.