Kritik maç öncesi yoğun destek

29 Ocak Pazar Günü (yarın) saat 13.00’da Kapaklı Spor ile kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, bu sabah saat 10.30’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya sponsor olan Vardarlar Yapı yetkilisi Tahir Vardar Çerkezköy 1911 Spor’a başarılar dilerken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da kritik maç öncesinde takımı yalnız bırakmadı

Kritik maç öncesi yoğun destek
28 Ocak 2017 Cumartesi 13:18

BÜYÜK MAÇ YARIN
Tekirdağ Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta ilk devrenin kapanmasıyla lige ara verilirken, temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor ise ilk yarının en kritik karşılaşmasına çıkacak. Ligin 30’ar puanlı iki takımı Kapaklı Spor ve Çerkezköy 1911 Spor 29 Ocak Pazar günü (yarın) saat 13.00’da Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek.
BAŞARILAR DİLEDİ
Kazanan takımın şampiyonluk adına büyük avantaj yakalayacağı karşılaşma önce Çerkezköy 1911 Spor’a destek Vardarlar Yapı’dan geldi. Şirket yetkilisi Tahir Vardar Yalı Restaurant’ta kahvaltı düzenleyerek Çerkezköy 1911 Spor camiasıyla bir araya geldi ve başarılar diledi.
YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Düzenlenen kahvaltıda Çerkezköy 1911 Spor’a destek vermek amacıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da katıldı.
ONURLANDIRDILAR
Programın ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, “Bugün, Çerkezköy’ün birbirinden değerli isimleri aramızdalar. Katılımlarıyla bizleri onurlandırdılar. Her hafta aramıza farklı farklı simalar katılıyor ve bizlere, yanımızda olduklarını hissettiriyorlar. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
FORMANI AL, TAKIMINA DESTEK OL
Murat Narçın ayrıca, Çerkezköy 1911 Spor taraftar formalarını yaptırdıklarını ve satışa sunduklarını belirtti. Forma satın alıp kulübe destek olmak isteyen vatandaşların Çerkezköy 1911 Spor Yönetiminden herhangi bir kişiyle irtibata geçerek taraftar formasına sahip olabileceği bildirildi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİ SÜREKLİ HALE GETİRMEK GEREKİYOR
Takıma duyulan güven ve sağlanan destekten dolayı Çerkezköylü vatandaşlara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Esnafımızın takımımıza sahip çıkması mutluk verici. Bu birlikteliğin devamını diliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sürekli hale getirirsek takımımıza sahip çıkmış oluruz. Yarın önemli bir maçımız var. Şu an averaj farkıyla lideriz. Umarım yarın 3 puanı alarak puan farkıyla da liderliğimizi perçinlemiş oluruz.” ifadelerini kullandı.
FORMA HEDİYE ETTİLER
Konuşmaların ardından Çerkezköy 1911 Spor kaptanları Sedat Çolak ve Deniz Sert, Vardarlar Yapı yetkilisi Tahir Vardar’a taraftar forması ve atkı hediye etti.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.