Kubilay’dan sporculara ödül

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Open Balkan Wushu Şampiyonasına katılan Ferdi Doğan’ı ve Türkiye Yıldızlar Teakwondo Şampiyonasına katılan Samet Ayaz’ı, Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törenle tam altın ile ödüllendirdi. Ödül törenine Kaymakam Metin Kubilay’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aaysal, dereceye giren sporcular ve antrenörleri katıldı

Kubilay’dan sporculara ödül
28 Temmuz 2016 Perşembe 11:33

BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ
 
Çerkezköy’ün sanayi de bir marka kent olduğu gibi sporda da bir marka kent olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Kaymakam Metin Kubilay “Sizler Çerkezköy’ün yıldızlarısınız. Çerkezköy’ün yıldızı olmaya devam edeceğinizi umuyorum. Sizlerin başarısından büyük gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
 
BALKAN ŞAMPİYONU VE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR
 
Sporcu 1980 doğumlu Ferdi Kung-fu Spor Kulübü Sporcusu Ferdi Doğan, Büyükler Geleneksel Kategorisinde Milli Takımı temsil ederek, 03-05 Haziran 2016 tarihinde yapılan 3. Open Balkan Wushu Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olmuştur. Ve yine sporcu 2002 doğumlu Şampiyon Spor Kulübü Sporcusu ve Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Samet Ayaz, 30 Mayıs- 04 Haziran tarihleri arasında Muğla Marmaris’te yapılan Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Birincisi olmuştur.
 
TAM ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ
 
Başarılı sporcuları tam altın ile ödüllendiren Kaymakam Metin Kubilay, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılı çalışmalar diledi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.