Kupa ve ödüller sahiplerini buldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları için ÇOSB Sosyal Tesisleri Parıltım Restaurant’ta Kupa ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül törenine; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

Kupa ve ödüller sahiplerini buldu
14 Eylül 2017 Perşembe 20:26

TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kupa ve Ödül töreninde bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur şunları söyledi: “Çok kıymetli sanayicilerimiz, firma temsilcileri, bölge çalışanları, turnuva katılımcıları ve değerli basın mensupları; Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak, bölgemizde birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirdiğimiz Futbol ve Tenis Turnuvası ödül törenimize hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bölgemizde sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen bu etkinliğimize katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılarımız olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Futbol ve Tenis Turnuvası kapsamında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen komite üyelerimize ve hakemimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum.”
ÖDÜL TÖRENİ
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un elinden aldı. Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay’ın elinden aldı. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Komite Üyeleri ve Hakeme de hediyelerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.
FUTBOLDA DERECEYE GİRENLER
Futbol Turnuvası’nda birinci Hema Endüstri, ikinci Hyosung ve üçüncü de Hattat Traktör oldu. Turnuvada 47 golle, Gol Kralı Hema Endüstri takımından Gökhan Balıkçı oldu. Turnuvanın en Centilmen Takımı ACT Metal olurken, Yılın Kalecisi olarak da Deva Takımından kaleci Murat Tozar oldu.
TENİSTE DERECEYE GİRENLER
Tenis Turnuvasında da Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde birinci, Alptuğ Ay, ikinci Sinan Biryol oldu.
Kadınlar Kategorisinde birinci Perihan Alp, ikinci Nevin Baykal oldu.
Karışık Çiftler Kategorisinde Perihan-Erkan Alp çifti birinci, Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci oldu.
Çift Erkekler Kategorisinde Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz birinci, Beha Gedikli ve Timiçun Aydın çifti ikinci oldu.
İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de birinci Adem Hiçyılmaz, ikinci Göktuğ Seyhan oldu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.