Kurs kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Step Aerobik Pilates Kursu kayıtları başladı.

Kurs kayıtları başladı
05 Şubat 2018 Pazartesi 19:50

BAŞVURU İÇİN SON GÜN: 23 ŞUBAT CUMA
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan Step Aerobik Pilates Kursu’na katılmak isteyen vatandaşlar 5 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’ne yalnızca kimlik fotokopileri ile başvurarak kayıt yaptırabilecekler.
KURS 5 MART’TA BAŞLAYACAK
Step Aerobik Pilates Kursu’nun 5 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Step, Aerobik ve Pilates kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımız 5 Şubat Pazartesi gününden itibaren kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslarımız Pazartesi ve Çarşamba günleri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Salı ve Perşembe günleri de Kızılpınar Kültür Merkezi’nde verilecektir” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.