Ligin en karlısı Çorlu Kültür oldu

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 5. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Lider Çorlu Kültürspor haftayı BAY geçmesine rağmen zirvedeki yerini korurken, Ergene Belediyespor ligdeki ilk puanını alarak beş hafta sonra son sıradan kurtuldu

Ligin en karlısı Çorlu Kültür oldu
19 Kasım 2015 Perşembe 17:08

5. HAFTA HAREKETLİ GEÇTİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in beşinci haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne olurken bazı maçlarda istenmeyen olaylar yaşandı. Ergene Belediyespor büyük bir sürpriz yaparak Sitespor deplasmanından 3 puan çıkarırken; 1911 Çerkezköyspor ise ilk 15 dakikasını 2 – 0 önde tamamladığı olaylı maçta puanı son dakikada attığı golle kazanabildi.

1911 AVANTAJI DEĞERLENDİREMEDİ

1911 Çerkezköyspor beşinci haftada 1461 Karadenizspor deplasmanındaydı. Maçın 15’inci dakikasında 2 – 0’lık üstünlüğü yakalayan 1911 Çerkezköyspor için işler iyiye gitmedi. 2 farklı üstünlüğü koruyamayan temsilcimiz ilk yarıyı 3 – 2 geride kapatmaktan kurtulamadı. Maçın ikinci yarısında maçı çevirmek adına elinden geleni yapan 1911 Çerkezköysporlu futbolcular, kendilerine 1 puanı getiren golü son dakikada bulabildiler ve sahadan 3 – 3 lük beraberlikle ayrıldılar. Karşılaşmanın sonunda saha içinde istenmeyen olaylar yaşandı. 1461 Karadenizspor yönetici ve futbolcuları maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte 1911 Çerkezköyspor yönetici ve futbolcularına saldırdı. Çıkan arbedede yaralanan kimse olmazken kavga güçlükle sonlandırıldı.

SİTESPOR’DAN SÜRPRİZ PUAN KAYBI

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Sitespor Kapaklı Stadı’nda ligin puansız takımı Ergene Belediyespor’u ağırladı. Sitespor istekli başladığı maçta ilk yarının duraklama dakikalarında kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1 – 0 yenik girdi. İkinci yarı toparlanan ve erken dakikalarda beraberlik golünü de bulan Sitespor’un beraberlik sevinci sadece iki dakika sürdü ve Ergene Belediyespor yeniden üstünlük sağladı. Maçın geri kalan kısmında varını yoğunu sahaya yansıtan ve oyunu Ergene Belediyespor yarı sahasına yıkan Sitespor, 90+2’nci dakikada kontrataktan yediği golle sahadan 3 – 1 mağlup ayrıldı.

LİDER HAFTAYI BAY GEÇTİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig 5’inci haftanın diğer karşılaşmalarında ise Malkara Belediyespor sahasında Büyük Çınarlıspor’u 4 – 0 gibi rahat bir skorla geçerken; Kapaklıspor gittiği Saray Belediyespor deplasmanından 3 – 2’lik mağlubiyetle döndü. Çorlu Gençlerbirliği Spor sahasında ağırladığı Muratlıspor’la 1 – 1 berabere kalarak puanları paylaşmak zorunda kalırken; Şarköyspor evinde Aşağı Sevindikli Spor’u 3 – 0 mağlup etmeyi başardı. Ligin lider takımı Çorlu Kültürspor haftayı BAY geçti.

ERGENE SON SIRADAN KURTULDU

Alınan bu sonuçların ardından Çorlu Kültürspor 12 puanla zirvedeki yerini korurken 9 puanlı takımlardan Çorlu Gençlerbirliği Spor ikinci, Malkara Belediyespor üçüncü, Sitespor dördüncü ve 1911 Çerkezköyspor beşinci sırada yer aldı. Ligde ilk defa puanla tanışan Ergene Belediyespor son sıradan kurtularak 3 puanla 12’nci sıraya yükselirken; 1 puanı olan Büyük Çınarlıspor son sıraya yerleşti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.