Masa tenisi takımından Türkiye 4’üncülüğü

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 4-7 Mart tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği 4’üncülükle Çerkezköy’e büyük bir başarıyla döndü

Masa tenisi takımından Türkiye 4’üncülüğü
21 Mart 2017 Salı 11:07

TURNUVADAKİ TEK İLÇE TAKIMI ÇERKEZKÖY
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Bolu'da Karaçayır Spor Salonu’nda düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda tek ilçe takımı olarak il merkezli takımlara karşı mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, turnuvada sergilediği başarılı performansla Türkiye 4’üncülüğünü elde etti. İbrahim Sevinç ve Timur Özçelikman yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımında Semih Yergin (16), Servet Yergin (16) ve Nurettin Sevinç (15) mücadele etti.
GÜZEL BİR TURNUVA OLDU
Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörlerinden İbrahim Sevinç, “Gayet güzel bir turnuva oldu. Bizim açımızdan oldukça başarılı geçtiğini söyleyebiliriz. Bundan sonraki süreçte diğer takımlarımızla da Türkiye genelinde dereceler elde etmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
MASA TENİSİNDE SÖZ SAHİBİ BİR KENT OLDUK
Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Antrenör Timur Özçelikman, “Belediye Başkanımızın destekleri sayesinde Çerkezköy’ümüz masa tenisinde söz sahibi bir kent haline geldi. Altyapı çalışmalarımıza ağırlık vererek, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde de ulusal başarılara imza atmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Tokmak - 7 yıl önce
Tebrikler arkadaşlar.Hocam sizlerede teşekkürler.