Masa tenisi turnuvasına ilgi yoğun

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ‘Masa Tenisi Turnuvası’ için başvuru bugün sona eriyor. Geçtiğimiz hafta içinde başlayan kayıtlar kapsamında yaklaşık 60 kişinin turnuvaya kayıt yaptırdığı öğrenildi

Masa tenisi turnuvasına ilgi yoğun
22 Mart 2016 Salı 17:20

TURNUVA BAŞLANGICI YARIN

25 Mart Cuma günü saat 19.00’da turnuva başlangıcı ve açılış müsabakasının düzenleneceği Masa Tenisi Turnuvası’nın grup maçları 26 Mart Cumartesi günü saat 11.00’da başlayacak. Turnuvanın çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları ise 27 Mart Pazar günü saat 11.00’da gerçekleşecek.

KAYITLAR BUGÜN SONA ERİYOR

8-12 yaş (Minik), 13-14 yaş (Yıldız), 15-17 yaş (Genç), 18-30 yaş (Büyük), 31 yaş ve üzeri (Veteran) olmak üzere toplam 5 kategoride düzenlenecek olan turnuva Çerkezköy Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek. Turnuvaya katılmak isteyenler için başvuru süresi bugün sona eriyor. Geçtiğimiz hafta içinde başlayan kayıtlar kapsamında yaklaşık 60 kişinin Belediye Halk Masalarına gelerek kayıt yaptırdıkları ifade edildi.

MASA TENİSİ ŞARTNAMESİ

Müsabakalar derdi yapılacak olup, masa tenisi oyun kuralları geçerlidir. Turnuva Bayan-Erkek iki ayrı kategoride ELEME usulü yapılacaktır. Müsabakalar 25/26/27 03.2016 tarihlerinde Çerkezköy Belediyesi İstasyon Mahallesi Spor Kompleksi Spor Salonu’nda yapılacaktır. Fikstür aynı gün Çerkezköy Belediyesi Spor Kompleksi Salonu’nda çekilecektir. (25.03.2016) Açılış müsabakaları 25.03.2016 Cuma günü saat 19:00’da başlayacaktır. Dereceye girenlerin ödülleri 27.03.2016 günü Çerkezköy Belediyesi Spor Kompleksi Salonu’nda verilecektir. Turnuvaya son katılım tarihi 24.03.2016‘dir. Devlet kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personeller, esnaflar, öğrenciler ve tüm halkımız katılabilir. Müsabakaya katılan sporcular spor ayakkabı, eşofman yada forma giyecekler.

10- Müracaatlar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacaktır. Kategoriler: Katılım sayısına bağlı kalmak şartıyla kategori uygulamasına gidilecektir. Kategoriler: Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Veteranlar. Turnuva Komitesi: Müsabaka kurallarını çekmede, maç programını yapmada, maç saatlerini ve yerini belirlemede, maç yerinde ve saatinde değişiklik yapmada, müsabaka hakemlerini belirlemede, itirazları değerlendirmede tek yetkilidir.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.