Masa tenisinde 3’te 3

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, Tekirdağ Bölgesel Lig Turnuvası’nda çıktığı ilk 3 karşılaşmadan da zaferle ayrıldı.

Masa tenisinde 3’te 3
29 Aralık 2015 Salı 17:31

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İYİ BAŞLADI

Tekirdağ Bölgesel Lig Turnuvası kapsamında Muratlı Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelelere katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, 3’te 3 yaparak yoluna kayıpsız olarak devam etti.

3 TAKIMI DA MAÇ VERMEDEN MAĞLUP ETTİLER

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı ilk rakibi olan Çorlu Belediyesi’ni 3 – 0; ikinci rakibi Tekirdağ Gençlik Spor’u 3 – 0 ve üçüncü rakibi Süleymanpaşa Belediye Spor’u da 3 – 0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Tekirdağ Bölgesel Lig Turnuvası’nda alınan başarılı sonuçları değerlendiren Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Turnuvada 3’te 3 yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı oyuncularımızı ve İbrahim Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.