Masa tenisinde önemli başarı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Türkiye Bölge Şampiyonası kapsamında Düzce'de düzenlenen Masa Tenisi Gençler A Grubu müsabakalarında ikinci oldu

Masa tenisinde önemli başarı
13 Şubat 2017 Pazartesi 10:45

DÜZCE’DE DÜZENLENDİ
03-04 Aralık tarihlerinde Düzce’de bulunan Kalıcı Konutlar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Gençler A Grubu Müsabakaları Türkiye Bölge Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Erkek Takım ikinciliğini elde etti. İki gün süren şampiyonada sporcuların göstermiş oldukları performansları ile göz doldururken, Semih Yergin Milli Takım Kampına katılmaya hak kazandı. 
BİLGİ VERDİLER
Türkiye Bölge Şampiyonası’na katılan sporcular ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Oğuz Alaca, Antrenörler İbrahim Sevinç ve Timur Özçelikman Masa Tenisi Takımı’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
SEMİH YERGİN MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILMAYA HAK KAZANDI
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Minik, Yıldız, Genç ve Büyükler olmak üzere 4 Masa Tenisi Takımı bulunduğunu ve toplam 20 sporcu ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Takım Antrenörü İbrahim Sevinç “Düzce’de gerçekleştirilen Şampiyona’da 51 takım arasından ikincilik elde ettik. Sporcularımız her turnuvaya etkili hazırlanabilmek adına canla başla çalışmalarına devam ediyor. Şampiyonada oyuncularımız Servet Yergin, Semih Yergin ve Nurettin Sevinç ile Erkek Takımımız İkinciliği elde ederken, Semih Yergin sergilediği performans ile Milli Takım Kampına katılmaya hak kazandı. Oluşturduğumuz takımlarımızla Mart ayı içerisinde Bolu’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 
BAŞKAN AKAY TEBRİK ETTİ
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kurulduğu günden beri Çerkezköy’ün tanıtılması ve yetenekli sporcuların kendini göstermesi adına büyük bir başarı gösterdiğini ifade eden Başkan Akay “Biz Çerkezköy’de Gerek Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüze gerekse ilçemizdeki diğer spor kulüplerine her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Başarılı olan sporcularımızı, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak daima yanınızdayız” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.