Mehmet Okuyan dünyanın en zorlu yarışına gidiyor

Efsane Endurocular 7. kez Kemer'e gidiyor. Tozu dumana katacak bu yarışa Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü adına Mehmet Okuyan da katılacak. Okuyan yarışmaya oldukça konsantre bir şekilde hazırlanırken geçtiğimiz günlerde garajında objektiflerimize poz verdi

Mehmet Okuyan dünyanın en zorlu yarışına gidiyor
28 Eylül 2016 Çarşamba 20:20

DÜNYANIN EN ZORLU YARIŞI
 
Dünyanın en ünlü ve en zor 4 yarışından biri olan Efsane Endurocular yarışı Kemer'de düzenlenecek. Redbull ve Kemer Enduro Kulübünün düzenleyeceği yarışta geçen sene bronz madalya ile büyük bir başarıya imza atan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü adına Mehmet Okuyan'da yarışa katılacak.
 
ZORLU YARIŞLAR BİZLERİ BEKLİYOR
 
4-5 Ekim tarihlerinde ağır antremanla başlayacak olan yarış ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Okuyan "6 Ekim tarihinde Kemer sahilindeki extreme yarışı 7 Ekim'de orman yarışı ve 8 Ekim'de dağ yarışı olmak üzere 3 gün üst üste zorlu yarışlar bizi bekliyor" dedi.


 
TRAKYAYI TEMSİL EDECEK
 
Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü adına geçen sene 3 kişi ile yarıştıklarını belirten Okuyan "Bu seneki yarışa sadece ben gidiyorum. Aynı zamanda İstanbul hariç Trakya Bölgesi'nden tek yarışçı olarak orada olacağım. İnşallah iyi bir başarı elde ederek Çerkezköy'ü gururlandırırım" dedi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Tokmak - 7 yıl önce
Bu zorlu yarışta başarılar dilerim. Farkındalık yarattığın içinde bir vatandaş olarak teşekkür ederim, Mehmet arkadaşım.
Avatar
- 7 yıl önce
kimlere kaldık...