Milli sporcu Başkan Akay’ı ziyaret etti

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda şampiyon olan Hentbol Milli Takımı oyuncusu Engin Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Milli sporcu Başkan Akay’ı ziyaret etti
04 Ağustos 2017 Cuma 11:02

HENTBOL TÜRK MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU
Samsun’un ev sahipliği yaptığı ve bu yıl 23’ncüsü düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda finalde Rusya’yı 30-26 mağlup eden Hentbol Türk Milli Takımı Olimpiyat Şampiyonu oldu. Hentbol Türk Milli Takımı kadrosunda yer alan 33 yaşındaki Engin Yılmaz, kayınpederi Necmi Güngör ve Babaannesi Fatma Güngör ile birlikte, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Turnuva hakkında Başkan Akay’a bilgi veren milli sporcu Engin Yılmaz, “Milli Takımımız turnuvaya A Grubu’nda başladı. Grup maçlarında Brezilya’yı 35-16, Sırbistan’ı 26-21 ve Rusya’yı da 24-18 yendik. Yarı final maçında karşılaştığımız Almanya’yı 24-22 mağlup ettikten sonra finalde Rusya ile karşılaştık. Bu maçı da 30-26 kazanarak Olimpiyat Şampiyonu olduk” ifadelerini kullandı.
MİLLİ TAKIMIMIZ SAMSUN’DA BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATTI
Milli sporcu Engin Yılmaz ve ailesinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Engin Yılmaz ve milli takımımız Samsun’da büyük bir zafere imza attı. Başarılarından dolayı Engin Yılmaz nezdinde tün milli takım sporcularımızı tebrik ediyorum. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sizin arkanızdayız. Sizlere elimizden gelen her türlü desteği sunmaya hazırız” açıklamalarında bulundu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Vahap Akay, milli sporcu Engin Yılmaz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.