Milli sporcudan Başkan Akay’a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye’yi 10-12 Kasım tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek olan 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda temsil edecek olan Alperen Ayaz’a başarılar diledi.

Milli sporcudan Başkan Akay’a ziyaret
10 Kasım 2017 Cuma 09:35

19. BALKAN ŞAMPİYONASI EDİRNE’DE DÜZENLENECEK
Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ve Şampiyon Spor Kulübü Milli Sporcusu Alperen Ayaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden Bilal Güzel ve Vural Ayaz, milli sporcu Alperen Ayaz’ın 10-12 Kasım tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek olan 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi temsil edeceğini belirterek Başkan Akay’ı turnuvaya davet etti.
TEKİRDAĞ’DAN 3 SPORCU KATILACAK
Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Balkan Taekwondo Şampiyonası’na Tekirdağ’ı temsilen Çerkezköy’den 1, Saray’dan 1 ve Çorlu’dan 1 olmak üzere toplam 3 sporcunun katılacağını belirten Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, “Turnuvada Şampiyon Spor Kulübü’nden milli sporcumuz Alperen Ayaz kentimizi ve ülkemizi temsil edecek. Ben ve Fikri Güzel hocamız da turnuvada Milli Takım Antrenörü olarak görev alacağız. Sporcumuz Alperen Ayaz’ın turnuvadan madalya ile döneceğine de yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
ULUSLARARASI TAEKWONDO ŞAMPİYONAMIZ G1 DÜZEYİNE TAŞINACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe bazında ilk ve tek olan ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nın Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından takdir edildiğini sözlerine ekleyen Bilal Güzel, “Federasyonumuz turnuvamızın G1 düzeyine taşınabileceğini belirtti. Yani turnuvamıza yurtdışından daha fazla ve daha elit sporcular katılacaklar. Bu sayede Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nın prestiji de artmış olacak” diye konuştu.   
MADALYA İLE DÖNECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUZ
Ziyarette büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızın gerek ulusal, gerekse uluslararası platformlarda elde ettikleri başarılarla gurur duyuyoruz. Bu kapsamda bu yıl Edirne’de 19’uncusu gerçekleştirilecek olan Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda milli sporcumuz Alperen Ayaz’a başarılar diliyoruz. Sporcumuzun turnuvadan madalya ile döneceğine yürekten inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.