Minik izciler sertifikalarına kavuştu

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyelerine düzenlenen Model Uçak Kursu tamamlanarak kursu başarı ile bitiren minik izciler için sertifika töreni düzenlendi

Minik izciler sertifikalarına kavuştu
07 Şubat 2016 Pazar 17:32

MECLİS SALONUNDA DÜZENLENDİ

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem katıldı.

THK ŞUBE BAŞKANI ZÜMBÜL KONUŞMA YAPTI

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türk Hava Kurumu olarak yaptıkları çalışmalar ile sürekli sosyal hayatın içinde olduklarını belirterek, “Türk Hava Kurumu olarak minik izcilerimiz ile Model Uçak Kursumuzda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Kurum olarak bu tür sosyal faaliyetlerin içinde oluyoruz ve destekte bulunuyoruz.” dedi.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Çerkezköy Belediyesi’nin de Türk Hava Kurumu’nu her daim desteklediğini ve yanında olduğunu belirten THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Belediyemize de bizlere sağladığı desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Minik izcilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Daha güzel yarınlarda buluşmak temennisi ile bu kursun düzenlenmesinde emeği olan, katkısı bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“THK ÇERKEZKÖY ŞUBESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül’ün ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü öğrencileri ile böylesine güzel bir ortamda buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, “Yaklaşık 10 ay önce Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcilik Kolu’nu kurduk ve 10 aylık çalışmanın ardından bugün ikinci etkinliğimizde sizler ile buluşuyoruz. Daha önce izcilerimiz ile kampa gitmiştik. Bugün ise Türk Hava Kurumu ile ortaklaşa düzenlenen Model Uçak Kursumuzu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atamızın Türk Milletine armağanı olan böylesine güzel bir kurum ile yapılan iş birliği için Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

“KATKISI BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Açıklamalarına devam eden Başkan Akay, “Model Uçak Kursu’nda emeği geçen, katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kurs Öğretmenimiz Rabia Hanım, İzcilik Kolumuzun Liderleri Ekrem Bacaksız, Cansu Çutok ve Gökalp Evirgen’e katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Kursu başarı ile tamamlayan minik izcilerimizi kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Model Uçak Kursu’nu başarı ile bitiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyelerine sertifikaları verildi ve minik izciler ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.