Minik yüzücüden dev kulaçlar

Kapaklı’da yaşayan ve Sanayiciler İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi olan Deniz Başar, 5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleşen Tekirdağ ili vize yarışları, Anadolu Yıldızları Ligi ve Teşvik yarışmalarında aldığı derecelerle dikkat çekti. Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan yarışmalardan iki adet il birinciliği ve iki adet il ikinciliği ile dönen minik Deniz, dünyaca ünlü yüzücü Michael Phelps gibi başarılı bir sporcu olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Minik yüzücüden dev kulaçlar
12 Ocak 2018 Cuma 11:14

Kapaklı’da yaşayan minik yüzücü Deniz Başar, katıldığı müsabakalarda elde ettiği derecelerle ailesinin ve Kapaklı’nın gururu olmaya devam ediyor.
2 ADET BİRİNCİLİK, 2 ADET DE İKİNCİLİK ELDE ETTİ
Minik sporcu Deniz Başar, 5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleşen Tekirdağ ili vize yarışları, Anadolu Yıldızları Ligi ve Teşvik yarışmalarında elde ettiği derecelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan yarışmalardan 100 metre sırt yarışlarında il birincisi, 200 metre serbest stilde il birincisi, 200 metre karışık stilde il ikincisi, 50 metre kurbağa stilde il ikincisi olan Başar, adeta Kapaklı’nın gururu oldu.
YETENEKLER KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR
Yarışmaların ardından bir açıklama yapan minik sporcu Deniz Başar, bölgede keşfedilmeyi bekleyen birçok yetenekli yüzücü olduğunu ifade ederken, “Kapaklı ve Çerkezköy’e yapılacak olan olimpik yüzme havuzları sayesinde birçok yetenekli sporcu da keşfedilmiş olacak. Bölgemizde sporculara yeterli imkanlar verildiği takdirde başarının da beraberinde geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.