Modern Fen Bilimleri rahat geçti 3-1

Okullar arası voleybol turnuvası Çerkezköy Spor Salonu’nda oynanan maçlarla sürüyor. Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı ile Gülerçin Koleji Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı karşı karşıya geldiği müsabakadan, Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı

Modern Fen Bilimleri rahat geçti 3-1
08 Aralık 2015 Salı 16:33

ETKİLİ BİR MÜCADELE SERGİLEDİ

Okullararası voleybol turnuvası Çerkezköy Spor Salonu’nda oynanan maçlarla devam ediyor. Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı ile Gülerçin Koleji Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı karşı karşıya geldiği müsabakada ilk set başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı sayılarla geçen sette heyecan son bölümlerde de sürdürdü. Gülerçin Koleji Voleybol Takımı sette rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyerek öne geçti.

İLK TEKNİK MOLAYA ÖNDE GİRDİLER

Gülerçin Koleji Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı aradaki skor farkını ikiye çıkarma mücadelesi verirken Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı ise beraberlik mücadelesi verdi. İlk teknik molaya önde giren Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da önde tamamladı. Gülerçin Koleji Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı rakibine karşılık vermekte zorlandı. Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı seti 25-20 önde tamamlayarak skora denge getirdi.

ANTRENÖR ALIŞIK’IN DİREKTİFLERİNİ SAHAYA EN İYİ ŞEKİLDE YANSITTILAR

Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı maçın üçüncü setinde de etkili olan taraftı. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda antrenörü Serhat Alışkın’ın direktiflerini sahaya bire bir yansıtan Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı farkı açtı. Setin ilk teknik molasını önde tamamlayan Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da önde tamamlayan taraf oldu. 20’li sayılara da önde giren Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı seti 25-16 önde tamamlayarak setlerde 2-1 öne geçti.

KARŞILAŞMADAN 3-1’LİK GALİBİYET İLE AYRILDI

İlk sette olduğu gibi karşılaşmanın dördüncü setinde de oldukça büyük bir çekişme yaşandı. Gülerçin Koleji Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı setlere denge getirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bulduğu morali iyi değerlendiren Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı etkili bir oyun sergiledi. Modern Fen Bilimleri Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı seti 25-23 önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-1 üstünlükle ayrıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.