Murat Sarı da 1911’de

Transfer çalışmalarında adından sıkça söz ettiren 1911 Çerkezköyspor takımı, son olarak Çerkezköyspor alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Kapaklıspor takımında top koşturan Murat Sarı ile anlaştı

Murat Sarı da 1911’de
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:27

 ŞAMPİYONLUK İÇİN GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURDUK

Süper Amatör Lig’in 2014-2015 sezonunda Kapaklıspor takımında forvet arkası ve aynı zamanda sol açık oynayan Murat Sarı önümüzdeki sezon 1911 Çerkezköyspor formasını terletecek. 1911 Çerkezköyspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Gerçekleştirdiğimiz transferler ile kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bu sene şampiyonluğa inandığımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda da yapılan transferlerin nokta atışı olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

HER İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Her platformda ligin en iddialı takımı olacaklarını dile getirdiğini sözlerine ekleyen Narçın, “Bizler başarılı olacağımıza nasıl inanıyorsak Çerkezköy halkımızın da buna inanmasını ve bizleri sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz. Futbolda uzun yıllardan beri başarıya adeta aç durumdayız ve bu sene bizim kadar herkesin istediği başarıyı elde edeceğiz. Murat Sarı kardeşimizde herkes tarafından tanınan ve bölgesinde başarılı bir grafik çizen oyuncudur. Gerçekleşen transferin kendisi ve takımımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

1911 Çerkezköyspor takımına transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Murat Sarı ise, “Futbol hayatıma Çerkezköy’de başladım ve uzun yıllar bu bölgedeki takımlarda futbol hayatıma devam ettim. Bundan sonrada 1911 Çerkezköyspor takımı için elimden geleni yaparak şampiyonluğu tatmak istiyorum. Bu takım başarıya fazlasıyla inanmış ve elde edilecek olan başarıda benim de katkım olması için var gücümle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

SON OLARAK KAPAKLISPOR FORMASINI GİYDİ

1999 yılında Çerkezköyspor takımında futbola başlayan ve 2003 yılına kadar aynı takımda futbol hayatına devam eden Murat Sarı, sırasıyla 2003 yılında İstanbul Beylikdüzüspor, 2004 yılında yeniden Çerkezköyspor, 2005-2006 yılında Profilo Telraspor, 2008 yılında Çerkezköyspor 1911 Spor, 2009 yılında Kapaklıspor, 2010 yılında Çerkezköyspor, 2011 yılında Fevzipaşaspor, 2012-2013 yılında Saray Belediyespor ve son olarak 2014 yılında Kapaklıspor takımının formasını terletti. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.