Muratlı Belediyespor’a Cemal Kudu takviyesi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Muratlı Belediyespor, Veliköyspor alt yapısından yetişen 23 yaşındaki Cemal Kudu’yu renklerine bağladı. Yeni transferi hakkında konuşan Teknik Direktör Necdet Çakır, Cemal Kudu’nun göstereceği performansla Muratlı Belediyespor’a büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Muratlı Belediyespor’a Cemal Kudu takviyesi
20 Temmuz 2015 Pazartesi 08:34

 “UZUN SÜREDİR TAKİP ETTİĞİMİZ BİR OYUNCU”

Tecrübeli Teknik Direktör Necdet Çakır’la anlaşan ve yeni sezona iyi bir giriş yapmak için kadro yapılanmasına özen gösteren Muratlı Belediyespor yönetimi, kadrosunu Veliköyspor alt yapısından yetişen 23 yaşındaki Cemal Kudu’yla güçlendirdi. Bir yıllık imza attırılan Cemal Kudu hakkında konuşan Muratlı Belediyespor Teknik Direktörü Necdet Çakır; “Genç oyuncumuzu aramıza kattığımız için mutluyuz. Cemal Kudu uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. İnşallah göstereceği performans ile birlikte takımımıza büyük katkılar verecektir.” ifadelerini kullandı.

“LİGİ ŞAMPİYON KAPATMAK İSTİYORUZ”

Muratlı Belediyespor’a transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren yeni transfer Cemal Kudu; “Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi başarı hedefleyen Muratlı Belediyespor’dan yana kullandım. İnşallah yeni takımımda başarılı olurum. Muratlı Belediyespor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz.” dedi. 22 Mayıs 1992 İstanbul Eyüp doğumlu futbolcu 2009 yılından 2013 yılına kadar o zamanki ismiyle Veliköyspor’da forma giymişti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.