Narçın; ‘Ciddi bir takım oluşturduk’

1911 Çerkezköyspor takımı 2015-2016 Süper Amatör sezonu öncesinde yeni ve eski oyuncularının tanıtımını gerçekleştirdi. Tesislerde düzenlenen programda konuşan kulüp Başkanı Murat Narçın, “Ciddi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Futbol değil futbolcu kalitesini ön planda tuttuk. Bundan kimsenin şüphesi yok. . Çerkezköy’ün adını mutlaka ve mutlaka BAL’a ardından da 3.lige taşımalıyız. Bu başarıyı getirdiğimiz sürece arkamızda belediye ve halkta olacaktır. Amacımız ve niyetimiz bellidir. Tüm oyuncu kardeşlerime yeni sezon öncesinde başarılar diliyorum” dedi

Narçın; ‘Ciddi bir takım oluşturduk’
11 Ağustos 2015 Salı 17:43

 PARADAN ÇOK İDDİAYI KONUŞTULAR

1911 Çerkezköyspor yönetimi yeni sezon öncesinde düzenlediği program ile oyuncuları tanıttı. Tesislerde düzenlenen programa kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticiler ve futbolcular katıldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından futbolculara yönelik konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Geçen sezon kötü olmasa da bizim için ortada geçen bir sezondu. Bu sene kadromuzu daha güçlendirdik ve sizlerde gördünüz. Elimizden geldiği kadar kemik kadroyu sabit tuttuk ve sizlerde birbirinizi tanıdınız. Üzerine bir kalite daha koyduk takımın. Bu sene daha da iddialıyız. Görüşmelerimizde iddia varsa biz varız diyerek paradan çok iddiayı konuştular. Bizde bu şekilde yola çıktık ve inandık” diye konuştu.

CİDDİ BİR KADRO OLUŞTURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ

Bildikleri oyuncuları bile defalarca sorduklarını ifade eden Narçın, “Hepiniz hakkında olumlu görüşler aldık. Bir taneniz hakkında eksi bir yanıt gelseydi şu anda bu görüşmeyi yapıyor olmazdık. Her taraftan sizler adına olumlu sözler duyduk. Bizlerde sizleri izleyerek aldık ve izlemeyerek aldığımız bir iki arkadaşımızın da kalitesi tartışılmaz. Kalite olarak biz sizden bunu sezon başında ilk etapta futbolun önünde diğer sporculara örnek olacak kişilikli insanlar ve takım ruhu. Takım ruhunu kaybetmemek için sayıyı yükseltmedik. Ciddi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Futbol değil futbolcu kalitesini ön planda tuttuk. Bundan kimsenin şüphesi yok. Bir kişiyi alırken en az 5-6 kişiye danışarak fikir sahibi olduk” dedi.

TAKIMA GELMEK İÇİN ÇOK ARAYANLAR OLDU

Süper amatörün üzerinde bir takım kurduklarına inandıklarını sözlerine ekleyen Narçın, “Sizlerden de bunu istiyoruz. Üst ligde top oynayan hiç tereddütsüz buraya geldi. Bunları belirtmemize gerek yok bir çoğumuz bu ligin çok üstünde top oynayan insanlarız. Allah razı olsun bizlere inanarak hiç tereddüt etmeden geldiniz. Sizle buraya geldikten sonra bizleri defalarca arayan ve gelmek isteyenler oldu. Geldiğinizden dolayı diğer insanlara da aşk geldi ama kadromuz doldu” ifadelerine yer verdi.

AMACIMIZ VE NİYETİMİZ BELLİDİR

Trakya’da Çerkezköy de var diyerek konuşmasını sürdüren Murat Narçın şunları söyledi; “İlk defa gelenleriniz olabilir ama bizde şampiyon olacak kadroda yer almak istiyoruz diyerek geldiniz. Burada biz disiplini ön planda istiyoruz. Saha da örnek bir oyuncu olmanızı istiyoruz. Sizler sayesinde alt yapımızı da genişleteceğiz. İsteklerimiz güzel şeyler askeri bir disiplin değil ama laçkalık da değil. Kaybedilenler bundan dolayı kaybedildi. Biz geçen senenin biraz daha üzerinde ciddiyet istiyoruz. Burası Nazi değil sporcu kampı. Bunu istediğimizde dışarıdan gelen arkadaşlarımız belki bilmezler ama eski arkadaşlarımız bilirler. Basit şeyler istiyoruz. Bunlara inanmasalardı eski arkadaşlarımız burada olmazlardı. Çerkezköy’ün adını mutlaka ve mutlaka BAL’a ardından da 3.lige taşımalıyız. Bu başarıyı getirdiğimiz sürece arkamızda belediye ve halkta olacaktır. Amacımız ve niyetimiz bellidir”

ŞAMPİYONLUĞU GÖĞÜSLEYEN TAKIM OLACAĞIZ

Murat Narçın’ın ardından konuşan Genel Kaptan Muzaffer Savaş ise, “Takımın oluşumu ile ilgili sefer hoca ile büyük uğraşlar verdik. Futbolculara inanıyoruz. El birliği ile çalışarak arkadaşlık çerçevesinde şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Çalışarak zirveye çıkacağız. Elimizden geleninin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu takım bir günde kurulmuş bir takım değildir. Alt yapıyı da kurmak zorundayız. Alt yapıdan gelecek oyuncular sizleri örnek alacaklardır. Alt yapı ile ilgili de çok ciddi bir çalışmamız var” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.