Narçın; 'Heyecan getirmek için yola çıktık'

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın düzenlediği basın toplantısı ile Pazar günü oynayacakları Muratlı Belediyespor karşılaşmasını ve takımını değerlendirdi. Narçın toplantıda ayrıca Çerkezköy’de üst liglerde tek takımın 1911 Çerkezköyspor’un kaldığını belirterek tüm Çerkezköy halkının takıma sahip çıkarak destek vermesi ricasında da bulundu

Narçın; 'Heyecan getirmek için yola çıktık'
09 Ekim 2015 Cuma 17:44

 TEMSİLCİMİZ MURATLI BELEDİYESPOR TAKIMI İLE KARŞILAŞIYOR

2015-2016 Süper Amatör ligi ilk hafta karşılaşmaları Pazar oynanacak. Ligin ilk haftasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı deplasmanda Muratlı Belediyespor takımına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın basın toplantısı düzenleyerek bir takım açıklamalarda bulundu.

TÜM MAÇLARA GALİBİYET PAROLASI İLE ÇIKACAĞIZ

Narçın yaptığı konuşmada ellerinden geldiğince çok iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını belirterek, “Çalışmalarımız ve kamp dönemimiz oldukça verimli ve güzel geçti. Futbolcularımızdan Hakan Tice haricinde sakatlığımız yok. O da bir hafta sonra takımla birlikte idmanlara başlayacak. Takımın motivasyonu şuanda üst düzeyde. Bütün oynayacağımız karşılaşmalara tek tek bakarak galibiyet parolası ile çıkacağız. İlk maçımız yarın deplasmanda ve ondan sonra ki 3 maç arka arkaya burada oynayacağız. Burada ikinci hafta ergene ardından Sitespor ve Gençlerbirliği takımları ile karşılaşacağız” dedi.

İLK MAÇIMIZDAN GALİBİYET İLE AYRILMAK İSTİYORUZ

Hedeflerinde Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Murat Narçın, “Bunun içinde futbolcu kardeşlerimiz ve yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Çerkezköy’de ki ^futbol üzerinde bulunan karabulutu atmak istiyoruz. Hazırlık maçlarını hiçbir zaman ölçü almadık. Hazırlık maçında Bolu A2 takımı ile oynadık. Gençlerbirliği 2-2 beraber kaldı biz ise 4-1 yendik. Bolu bize karşı tam kadro, Gençlerbirliği takımına ise gençlerle çıkmış. Bu bile bizim için kıyaslama değil. BAL liginden takımlarla oynadık ama bu ölçü olmamalı. Lig her zaman farklıdır ve müsabakalar kıyasıya geçer. Bu yüzden ilk maçımıza galibiyet ile başlayarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

YARIN Kİ MAÇ İÇİN OTOBÜS KALDIRILACAK

Kulüp Başkanı Narçın konuşmasının devamında ise, “Kamp süresince ve hazırlık müsabakalarında teknik direktörümüz Sefer hoca her sistemi denedi. Kafasında oluşturduğu sistem ile ilk lig karşılaşmasına çıkacak. Tüm karşılaşmalarımızda taraftar desteğimizi özellikle istiyoruz. Bizler elimizden geldiği kadar sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bizler gibi diğer insanlarda sahip çıkarlarsa kimseye de kapımız kapalı değil buyursun gelsinler. Bu takım bizim değil Çerkezköy’ün takımıdır. Her türlü fikre görüşe açığız. Yarın ki maç içinde bir otobüs kaldıracağız” açıklamasında bulundu.

HEYECAN YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Çerkezköy’den üst liglerde sadece 1911 Çerkezköyspor takımının kaldığını sözlerine ekleyen Murat Narçın, “Artık tek takım olduğumuza göre tüm Çerkezköy halkının takımımıza sahip çıkarak destek vermelerini bekliyoruz. Hiçbir şey olmazsa gelip tribünden desteklersinler. Galibiyet gelsin halkımız kadar işadamlarımızda takıma en iyi şekilde sahip çıkacaklarından şüphemiz yok. Artık tek takımız ve sahip çıkma zamanı geldi. Zorlu süreçlerden geçtik. Geçen sene iki takım vardı ve diğer takım bize destek olacağı yerde köstek olmaya çalıştı. Bu sene yakalayacağımız başarılarla birlikte Çerkezköy de yeniden futbolu sevdireceğiz. Bizler 1911 Çerkezköyspor ailesi olarak futbolda yeniden güzel bir hava ve heyecan yaratmak için yola çıktık” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.