Narçın; ‘mevcut kadronun yüzde 80’ini koruyacağız’

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın düzenlediği basın toplantısı ile transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Geçen seneki kadronun yüzde 80’ini koruyacaklarını belirten Narçın, dış transferde de BAL liginde oynayan 3 oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini ifade etti

Narçın; ‘mevcut kadronun yüzde 80’ini koruyacağız’
29 Haziran 2016 Çarşamba 16:12

MEVCUT KADRODA YÜZDE 80’İNİ KORUYORUZ
 
2015-2016 Süper Amatör Lig’ini liderin 2 puan gerisinde ikinci tamamlayan 1911 Çerkezköyspor takımı 2016-2017 sezonu transfer çalışmalarına da geçtiğimiz hafta içinde başladı. Transfer çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Murat Narçın, “mevcut kadroda yüzde 80’ini koruduk ve görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yaptığımız görüşmeler neticesinde netlik kazanan isimler kalecilerimiz Muzaffer ile Sedat, Mesut Salmaz, İsmail İnan, Göksel Söyler, Tezcan, Selçuk, Metin, Hakan Tice, Deniz Sert. Bu oyuncularımızla yüzde doksan anlaşma sağlamış durumdayız” dedi.
 
BAL LİGİNDE OYNAYAN OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ
 
Transfer çalışmalarının önümüzde ki günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekleyen Murat Narçın, “Hayrettin ile de görüşmelerimiz olacak. Emrah Çilingir başka bir takımla anlaşıyor ve Deniz Sert’in talipleri olmasına rağmen gitmek istemedi. Bu sene de takımda kalırsa çok seviniriz. Dış transferde BAL liginde oynayan üç oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer görüşmelerine birkaç gün oldu başlayalı ve önümüzde ki günlerde çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. 3-4 yıldan bu yana BAL liginde oynayan oyuncularla görüşüyoruz” diye konuştu.
 
İMARDA NE GEÇİYORSA ÖNEMLİ OLAN DA ODUR
 
Amatörden oyuncu düşünmediklerini BAL liginden oyuncu baktıklarını ifade eden Narçın, “Diğer yandan 3-4 yetenekli oyuncu olarak bölgemizin genç yeteneklerinden de faydalanacağız. Gelecek vaat eden oyuncular düşünüyoruz. Kapalı spor salonunun yanına stadın başlaması uzun sürecek. Bitse de yeterli olmayacak. 29 Ekim Kapalı Spor Salonunun yanına amatör sporları için bir saha yapacak. Bir halı saha yapıldı ve herkesin işine yaradı. Hali hazırda olan Veliköy’de ki sahadan verim alamıyoruz ve Kızılpınar da ki sahada bitik durumda. Gazetelerden aldığımız bilgiler doğrultusunda futbol sahası alanı Milli Eğitimin yeriymiş ama imar da spor alanı olarak geçmiş. İmarda ne geçiyorsa ona bakarız” açıklamasında bulundu.
 
HEM ÖĞRENCİLER HEM FUTBOLCULAR KULLANSIN
 
Çerkezköy’de çok kulüp olduğunu ve idmanlarında saha sıkıntısından dolayı hep dışarıda yapıldığını sözlerine ekleyen Murat Narçın, “Kızılpınar sahası için belediye benim spor kulübüm var kullandıracağım demiyor ki, okullara öğrencilere futbolculara fayda sağlamak amacıyla verin ben saha yapayım diyor. Her şeyi belediye karşılayacak ve bu bölgeye hakim bir alan. Çok kulüp var ve idmanlar hep dışarılarda yapılıyor. Veliköy de ki saha da ne top oynanır ne de idman yapılır. Kızılpınar’daki alanı inşallah milli eğitim verirde okul olarak okullar da amatör spor kulüpleri de kullansın” dedi.
 
BİR FABRİKA İLE SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
 
Sponsorluk anlamında da müjde veren Kulüp Başkanı Narçın, “Henüz ismini açıklamak istemediğimiz bir fabrika 2016-2017 sezonu için bize sponsor olmayı kabul etti. Yeni sezonda 7’den 70’e herkesin desteğini bekliyoruz. Yeni sezon için sağlık konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen İrmet ve Optimed hastanelerine de çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.