Öğrenciler sertifikalarını aldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi 2017 Yılı Yaz Spor Okulu’nun 1. dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek katılım sertifikalarını verdi

Öğrenciler sertifikalarını aldı
02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:26

1. DÖNEM 933 ÖĞRENCİ İLE TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Yaz Spor Okulları’nın 2017 Yılı 1. dönemini başarıyla tamamlayan öğrenciler için Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde sertifika töreni düzenlendi. Törende kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “17 branşta gerçekleştirdiğimiz 2017 Yılı Yaz Spor Okullarımızın 1. dönemini 933 öğrenci ile tamamladık. Bugün itibari ile de 2. dönem kurslarımıza start verdik. Bugün 1. dönemi başarıyla tamamlayan yavrularımıza katılım sertifikalarını takdim etmek için bir araya geldik” dedi.
BAŞKAN AKAY ÖĞRENCİLERLE BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize ve katılım gösteren geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Yaz Spor Okulumuzda ders veren öğretmenlerimize de katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Belediyemize emanet edilen yavrularımız için üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya gayret ediyoruz” dedi. Başkan Akay, konuşmasının ardından öğrencilere sertifikalarını takdim etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.