Optimed Hastesi Çeyrek finalde

Özel Optimed Hastanesi ve Tekirdağ Tabip Odasının birlikte organize ettiği 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinden olan Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor

Optimed Hastesi Çeyrek finalde
02 Mart 2016 Çarşamba 18:46

ÇEYREK FİNAL MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

25 Şubat 2016’da başlayan turnuvaya Tekirdağ il ve ilçelerindeki devlet ve özel hastanelerinden toplam 16 takım turnuvaya katıldı. Tempolu ve mücadele gücü yüksek geçen grup maçlarının ardından Özel Optimed Hastanesi çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. 7 Mart Pazartesi günü Tekirdağ Değirmenaltı Bahçe Halı Saha tesislerinde 18.00-20.00 arasında gerçekleşecek olan Çeyrek Final maçında Özel Optimed Hastanesi ile Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri ile karşı karşıya gelecek.

FİNALE ÇIKACAKLARINA İNANDIĞINI BELİRTTİ

Turnuvanın final maçı ise 14 Mart Pazartesi günü 19.00 – 20.00 saatleri arasında oynanacak. Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan çeyrek finale çıkan Optimed Hastanesi oyuncularını tebrik ederek, Optimed’in ne kadar centilmen, hoşgörülü, saygın bir ekip olduğunu ve finale çıkacaklarına inandığını ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.