Oturmaya mı geldik? 0-5

1911 Çerkezköyspor takımı ligin 25. hafta karşılaşmasında Aşağısevindiklispor takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın son 20 dakikasında ev sahibi takım oyuncuları hocalarının talimatıyla saha içinde eylem yaparak topa müdahale etmekten geri dururken, temsilcimiz de kendi aralarında yaptıkları kısa paslarla maçın bitiş düdüğünü beklediler. Orta hakemin maçı tatil etme kararının ardından oyuncular maça devam edilmesi gerektiğini ve oynayacaklarını belirtmeleri üzerine maç kaldığı yerden başlarken, temsilcimiz müsabakadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılarak bitime bir hafta kala ligi tamamlamış oldu

Oturmaya mı geldik? 0-5
11 Nisan 2016 Pazartesi 16:48

MÜSABAKA SAAT 15.00’DA BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in 25.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı Aşağısevindiklispor takımı ile karşı karşıya geldi. Rakip takımın cezalı olması sebebiyle müsabaka Marmara Ereğlisi’nde oynandı. Saat 15.00’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Aşağısevindiklispor takımı Hilmi, Eray, Melih, Güray, Ozan, Ali, Soner, Hüseyin, Onur, Bilal ve Serdar ilk on biri ile başlarken, temsilcimiz ise Sedat, İsmail, Emre, Hayrettin, Oğuz, Tezcan, Göksel, Selçuk, Metin, Hakan ve Deniz ilk on biri ile başladı.

GOL PERDESİNİ DENİZ ARALADI

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle beraber oyuna başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor takımı oldu. Karşılaşmanın 4. dakikasında Tezcan aldığı topla ceza alanına girmek istediği esnada defans oyuncusu tarafından yere düşürülünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Deniz, topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

TAKIMINA RAHAT BİR NEFES ALDIRDI

Müsabakanın 6. dakikasında gelişen bir pozisyonda hakeme itirazda bulunan Bilal sarı kartla cezalandırıldı. Maçın ilk bölümlerinde baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz Deniz ile ikinci gole çok yaklaştı. Rakipten topu kapan Tezcan, hızla rakip kaleye yönelerek şık bir pasla topu Deniz’e kazandırdı. Rakiplerini geçen Deniz, kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı aşırtma vuruşu çizgi üzerinden defans oyuncusu son anda uzaklaştırarak takımına rahat bir nefes aldırdı.

HAKAN TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

23. dakikada Hayrettin’in kullandığı korner atışını kalabalık defans arasından iyi takip eden Hakan’ın vurduğu kafa vuruşu direğin az farkla üzerinden auta çıktı. Her iki kanadı da iyi kullanan temsilcimiz rakibe atak şansı tanımadı. Karşılaşmanın 27.dakikasında sağ kanatta topla buluşan Göksel, taç çizgisine yakın alandan hızla rakip alana girdi. Göksel’in sağ çaprazdan yaptığı ortaya yükselen Deniz topa dokunamazken, arka alanda müsait pozisyonda olan Hakan topla buluştu. Gelen topu iyi takip eden Hakan düzelterek çektiği sert şut ağlarla buluştu.

İLK YARI TEMSİLCİMİZİN 2-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Karşılaşmada skoru 2-0’a taşıyan temsilcimiz ataklarına hız kesmeden devam etti. Özellikle sağ kanadı iyi kullanan temsilcimiz yakaladığı net gol pozisyonlarını da cömertçe harcadı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor takımı yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamayınca soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitmeyi başardı. Temsilcimiz ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu.

TEZCAN’IN FRİKİĞİ DİREKTE PATLADI

Karşılaşmanın 60. dakikasında kendisine gönderilen pası iyi kontrol eden Metin, rakiplerini geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerinden aşırtmak isterken farklı şekilde auta gönderdi. 63. dakikada sol çaprazdan ceza alanına girmek isteyen Metin, Eray tarafından faulle durduruldu. Pozisyona yakın olan orta hakem, Eray’ı sarı kart ile cezalandırdı. Tezcan’ın kullandığı frikik kalecinin bakışları arasında direkte patlarken, dönen topu defans oyuncuları kornere attı.

GÖKSEL ŞIK BİR VURUŞLA TOPU FİLELERLE BULUŞTURDU

Karşılaşmanın 65. dakikasında Deniz oyundan çıkarken yerine Gökay dahil oldu. 67. dakika da Ali Can, Hakan’a yaptığı faul sonrasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Bu dakikadan sonra rakip oyuncular hakeme serzenişlerde bulunurken, yedek kulübesinde bulunan bir yönetici de hakem tarafından saha dışına gönderildi. 72. dakika da gelişen bir pozisyonda hakeme itirazda bulunan Ozan sarı kartla cezalandırıldı. Bu pozisyonun ardından temsilcimiz Hakan ile sol kanattan atağa çıktı. Topla hızla ilerleyen Hakan, atağın yönünü değiştirerek topu Göksel ile buluşturdu. Rakiplerini tek tek geçen Göksel şık bir vuruşla kaleciyi avlayarak topu ağlarla buluşturdu.

MÜCADELE ETMEMELERİNİ İSTEDİ

Göksel’in ayağından gelen üçüncü golün ardından rakip kaleci orta hakeme bağırdı ve direk kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. Bu pozisyonun ardından Metin oyundan çıkarken yerine Emrah Çilingir girdi. Rakip takım gördüğü iki kırmızı kartın ardından oyuna 9 kişi devam ederken, Aşağısevindiklispor hocası oyuncularına bağırarak oyunu rölantiye almalarını ve mücadele etmemeleri gerektiği yönünde söylemlerde bulundu.

RAKİP TAKIM SAHA İÇİNDE OTURDU

Hocalarının sözünü dinleyen rakip takım oyuncuları gelen toplara müdahale etmezken, birkaç futbolcu da orta alanda oturarak hakeme tepkilerini dile getirmeye çalıştılar. Rakip oyuncuların sergilediği davranışların ardından temsilcimizde kendi aralarında kısa pas yaparak oyunun devam etmesini sağladılar. Yaklaşık 10 dakika oyun bu şekilde devam ederken, orta hakem oyunu durdurarak maçı tatil edeceğini ifade etti. Bunun üzerine araya giren Gökay, hem hakeme hem de rakip takım hocasına oyunun devam etmesi yönünde ricada bulundu.

SON SÖZ HAKAN’DAN GELDİ

Oyunun devam etme kararının ardından rakip oyuncular hiçbir şey değişmemiş gibi saha içinde yürürcesine oyunu devam ettirirken, rakip takım hocası 1911 Çerkezköyspor takımı oyuncularına bağırarak ‘mücadeleye devam edin ve gol atın. Ne bekliyorsunuz’ tarzında söylemlerde bulundu. Rakip oyuncular hiçbir şekilde topa müdahale de bulunmazken, topla buluşan Göksel, rakip alanda sağ çaprazdan topu filelerle buluşturdu. Bu pozisyondan bir dakika sonra da Hakan yine aynı noktadan topu ağlarla buluşturarak skoru 5-0’a taşıdı.

TEMSİLCİMİZ LİGİ TAMAMLADI

Karşılaşmanın son dakikalarında da temsilcimiz kısa paslarla oyunu sürdürmeye çalışırken, orta hakem karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı. Müsabakanın tamamlanmasının ardından kırmızı kartla oyundan atılan rakip kaleci orta hakemin yanına giderek küfür ettiği için özür diledi. Temsilcimiz aldığı 5-0’lık galibiyetin ardından ligin son haftasını bay geçeceği için ligi de tamamlamış oldu.

BERABERLİKTE BİZ ŞAMPİYONUZ

Haftaya Çorlu Kültürspor ile Çorlu Gençlerbirliği takımları arasında oynanacak olan müsabakanın ardından ligin şampiyonu belirlenmiş olacak. Her iki takımdan biri galip gelirse şampiyon o takım olacak, ancak müsabaka beraberlikle tamamlanırsa temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor şampiyonluğu göğüsleyen isim olacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.