Özel sporcu Ataberk Yücel 4’te 4 yaptı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde mücadele eden Süleymanpaşalı özel sporcu Ataberk Yücel mücadele ettiği 4 dalda da altın madalya kazanarak Türkiye Finaline kaldı

Özel sporcu Ataberk Yücel 4’te 4 yaptı
02 Nisan 2015 Perşembe 17:29

 Alanya’da gerçekleştirilen yarı finallerde Tekirdağ’ın gurur olmayı başaran Ataberk Yücel, kazandığı madalyalar ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

YARIŞTIĞI 4 DALDA DA BİRİNCİ OLDU

Yarıştığı 4 kulvarda da altın madalya kazanan Yücel, Başkan Eşkinat ile başarısını paylaşmaya geldiğini ifade ettiği ziyarette yarı final mücadelesi hakkında bilgi verirken; “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu organizasyonunda Alanya’da yapılan yüzme yarışmalarına 200 metre karışık, 100metre serbest, 50 metre kelebek ve 50 metre serbest dallarında katıldım. Katıldığım tüm dallarda birinci oldum ve 24 – 26 Nisan’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandım.” dedi.

YÜCEL: “FİNALLERE KADAR ÇOK ÇALIŞIP MİLLİ FORMAYI GİYECEĞİM”

En büyük hedefinin milli takım olduğunun altını çizen Ataberk Yücel, “Şu anda milli takım derecesinin 1 saniye gerisindeyim. Milli takımın en büyük adaylarındanım ve finallere kadar çok çalışıp milli formayı giyeceğim. Çıktığım bu yolda başta antrenörlerim Muhsine Dalgıç ve Samet Özen’e olmak üzere beni destekleyen siz değerli belediye başkanıma da çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

EŞKİNAT: “ATABERK MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYEREK ÜLKEMİZ ADINA BİRÇOK BAŞARIYA İMZASINI ATACAKTIR”

Özel sporcu Ataberk Yücel’in başarısından dolayı gurur duyduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Bu şehrin belediye başkanı olduğumdan beri en çok sevindiğim anlar bu şehrin çocuklarının kazandığı başarıları duyduğum anlardır. Ataberk genç yaşına rağmen oldukça yetenekli ve başarılı bir sporcu. Eminim milli takım formasını giyerek ülkemiz adına birçok başarıya imzasını atacaktır. Kendisini kutluyor ve her zaman arkasında olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Ataberk Yücel’in babası ile birlikte katıldığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.