Potanın sultanlarından ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti

Potanın sultanlarından ziyaret
15 Nisan 2016 Cuma 16:20

BÖLGE ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİ OLDULAR

Tekirdağ Liselerarası Basketbol Turnuvası'nda Tekirdağ şampiyonu olarak Düzce'de yapılan Marmara Turnuvası'nda Tekirdağ’ı temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı, turnuvayı ikinci bitirmeyi başardı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

ÇTSO Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Aslan, Müdür Yardımcısı Fikret Puza ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Taşar ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı oyuncuları, hedeflerinin gelecek yıl yapılacak turnuvada daha iyi sonuçlar almak olduğunu ifade ederek, Başkan Vahap Akay'a takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Genç basketbolcuları tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, amatör spor ve sporculara Çerkezköy Belediyesi olarak ellerinden gelen destek ve katkıyı şimdiye kadar sunduklarını ve bundan sonra da sunmaya devam edeceklerini belirterek, ziyaret için teşekkür etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.