Salmaz ve Aydın 1911 ile anlaştı

1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Karasuspor’da top koşturan Mesut Salmaz ve Malkara Belediyespor’un sol bek oyuncusu Hayrettin Aydın’ı renklerine bağladı

Salmaz ve Aydın 1911 ile anlaştı
15 Haziran 2015 Pazartesi 17:00

 BÜYÜK İŞLER BAŞARMAK İSTİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Malkara Belediyespor’da geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Hayrettin Aydın ile Karasuspor’da iki sezondur top koşturan Çerkezköy’ün alt yapısından yetişen Mesut Salmaz ile anlaşarak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleşen transferler hakkında konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Yeni sezon öncesi ilk transferimizi Emrah Çilingir ile gerçekleştirmiştik. Çerkezköy kamuoyunun yakından tanıdığı Malkara Belediyespor’un sol beki Hayrettin Aydın ile Karasuspor’un başarılı savunma oyuncusu Mesut Salmaz’ı kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurduğumuz transfer komitesi ile birlikte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Görüştüğümüz birkaç oyuncu ile aradaki pürüzleri gidermeye çalışıyoruz. Genç ve tecrübeli isimlerle büyük işler başarmak istiyoruz” diye konuştu.

ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM

Başarılı sol bek oyuncusu Hayrettin Aydın ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl Malkara Belediyespor’da güzel bir sezon geçirdim. Bu yıl ise başarılı bir sezon geçirmek için 1911 Çerkezköyspor’a geldim. Hedefe varan bir ekibin içinde yer almak beni mutlu ediyor. Bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

FUTBOL HAYATINA 2007 YILINDA BAŞLADI

2007 yılında Silivrispor’da futbola başlayan 21 yaşındaki Hayrettin Aydın, 2010 yılında Eyüpspor’a transfer oldu. 2 yıl bu takımın formasını başarılı bir şekilde terleten Hayrettin Aydın Gazitepe ve Erbaaspor macerasının ardından 2013 yılında Muratlı Belediyespor’a transfer oldu. Tecrübeli sol bek oyuncusu geçtiğimiz sezon ise sezonu dördüncü sırada bitiren Malkara Belediyespor’da tamamladı.

3.LİGE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

1911 Çerkezköyspor’un üçüncü transferi Mesut Salmaz içinde önceki gün kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Murat Narçın, Başkan Yardımcıları Mehmet Aksoy, Seyfettin Belek, Alt yapı sorumlusu Recep Şahin, Genel Kaptan Muzaffer Savaş’ın katıldığı imza töreninin ardından yeni transfer Mesut Salmaz yaptığı açıklamada, “Büyüdüğüm ve futbola başladığım Çerkezköy’e tekrar döndüğüm için çok mutluyum. İki sezondur Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karasuspor’da başarılı bir sezon geçirdim. Transferimi gerçekleştiren Başta Kulüp Başkanı Murat Narçın ve kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. 1911 Çerkezköyspor’u ilk olarak Bölgesel Amatör Lige, ardından ise 3.Lige çıkarmak için arkadaşlarımız ile birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

ÇERKEZKÖYSPOR ALT YAPISINDA FUTBOLA BAŞLADI

2003 yılında Çerkezköyspor’da futbola başlayan 1991 doğumlu başarılı savunma oyuncusu Mesut Salmaz 9 yıllık Çerkezköyspor macerasından sonra Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karasuspor’a transfer oldu. Bölgesel Amatör Lig’de 93 karşılaşmaya çıkan Mesut Salmaz rakip fileleri ise 6 kez havalandırmasını bildi. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.