Şampiyon miniklerden Mandalı’ya ziyaret

Tekirdağ U-15 Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye genelinde düzenlenecek olan şampiyonaya katılmaya hak kazanan Kapaklı Site Spor U-15 Futbol takımı, şampiyonluk kupası ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

Şampiyon miniklerden Mandalı’ya ziyaret
29 Aralık 2017 Cuma 17:36

MANDALI BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Mandalı ziyarette yaptığı konuşmasında şunları ifade etti: “Öncelikle grubunuzda şampiyon olduğunuzdan dolayı hepinizi tebrik ediyor ve emeği geçen tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. İlçemizi temsil eden tüm spor kulüplerimize de imkanlarımız doğrultusunda destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz.
BİZLERİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOK
Türkiye genelinde düzenlenecek olan şampiyona da ise bizleri en iyi şekilde temsil edeceksiniz bundan şüphemiz yok. Ben şimdiden hepinize başarılar diliyor ve ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.