Şampiyon Spor Kulübü Kızılpınar’da açıldı

Şampiyon Spor Kulübü, Çerkezköy’de Kızılpınar Mahallesi Terzi Caddesi No:22’de savunma sanatları kursları vereceği bir spor salonu açtı

Şampiyon Spor Kulübü Kızılpınar’da açıldı
16 Haziran 2015 Salı 18:02

 AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Geçtiğimiz günlerde Kızılpınar Mahallesi Terzi Caddesi No:22’de gerçekleştirilen açılışa AKP Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, antrenör, sporcu ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Şampiyon Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Vural Ayaz; “ Yoğun tempoda açılışımıza katılan milletvekilimiz Ayşe Doğan’a teşekkür ediyorum. Açılışımızı düzenlememizde bizlere büyük emekleri olan Kızılpınar AK Parti Eski Belde Başkanı Kamil Yiğit’e de ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

“BÜROKRATLARIMIZDAN DA DESTEK BEKLİYORUZ”

 

Konuşmalarına devam eden Vural Ayaz; “Amacımız Kızılpınar’da ki gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporcu olmaları ve şampiyonluk için mücadele etmeleri. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Bu yolda bürokratlarımızdan da destek bekliyoruz. Azimli bir şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. Bizim arkamızda olursanız yürüyerek gittiğimiz yola koşarak gitmeye çalışacağız. Koşarak gittiğimiz yola uçarak gitmeye çalışacağız. Engelleri tanımayacağız. Uçmak bizim için hedeftir. Kısa zamanda milli sporcuları Kızılpınar’dan çıkarmak için mücadele edeceğiz. Başkanlarımızın, okul müdürlerimizin ve halkımızın desteğini görürsek tüm mahallelerde antrenman salonları açıp, milli takıma sporcu kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

 

AYŞE DOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Şampiyon Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Vural Ayaz’a Kızılpınar’a güzel sosyal tesis kazandırdığı için teşekkür eden AKP Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan; “İnşallah kulübümüzden ülkemize milli sporcular çıkar. Ayrıca Allahın izni ile güzel evlatlar yetiştirmeye nasip olursunuz.” diye konuştu. Vural Ayaz’a iyi dileklerini ileten Dt. Ayşe Doğan, Şampiyon Spor Kulübünün Kızılpınar Şubesi’nin açılış kurdelesini kesti.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.