Şampiyona öncesi Akay’ı ziyaret ettiler

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ile Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü temsil edecek

Şampiyona öncesi Akay’ı ziyaret ettiler
27 Temmuz 2015 Pazartesi 08:49

 AKAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ile Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na katılacak. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz beraberinde sporcularla birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

MADALYA MÜCADELESİ VERECEĞİZ

Vural Ayaz, 28 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenecek Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 5 sporcuyla katılacaklarını ifade ederek, “Sporcularımız Mecithan Doğan, Alperen Ayaz, Muammer Uzun, Enes Furkan Combaş ile Ahmet Karsanba şampiyonada madalya mücadelesi verecek” açıklamasında bulundu.

BAŞARILI SONUÇLAR BEKLİYORUZ

9-13 Ağustos tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na tek sporcu ile katılacaklarını belirten Ayaz, Berkay Kaçmaz’ın Trabzon’da madalya mücadelesi vereceğini ve başarılı sonuçlar beklediklerini ifade etti.

MALZEME TALEBİNDE BULUNDU

Belediye Başkanı Vahap Akay’a şimdiye kadar sağlamış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür eden Vural Ayaz bundan sonra da destek beklediklerini söyledi. Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirmiş oldukları spor salonu açılışına da değinen Ayaz, spor salonu için malzeme talebini dile getirdi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hem minikler hem de gençler Türkiye şampiyonlarında sporculara başarılar diliyorum. Tüm spor kulüplerine belediyemizin olanakları ve imkanları doğrultusunda, kanunların müsaade ettiği çerçevede yardım sağlıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde hareket edeceğiz” dedi. Ziyarette günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.