Şampiyona’ya Çerkezköy’den 9 basketbolcu

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Basketbol Takımı, 82 bölgeden (80 İl + İstanbul 2 Bölge) katılımın sağlandığı Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası’na 9 oyuncu göndererek büyük bir başarıya imza attı

Şampiyona’ya Çerkezköy’den 9 basketbolcu
24 Aralık 2015 Perşembe 16:23

ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİLER

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası için Tekirdağ’ı temsilen oluşturulan takıma 9 oyunculuk bir katkı sağladı. Kocaeli’de düzenlenen yarışmaya katılarak burada Balıkesir, Bursa ve Sakarya’yla aynı grupta yer alan Tekirdağ, bu aşamayı geçerek Şampiyona’da çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

12 KİŞİLİK TAKIMIN 9 OYUNCUSU ÇERKEZKÖY’DEN

2002 – 2003 doğumlu, yetenekli oyunculara okul – kulüp fark etmeksizin oynama imkanı sağlayan Şampiyona’ya Çerkezköy Belediye Gençlik Spor’dan Tekirdağ’ı temsilen Burcu Engin, Esra Ak, Süeda Zehra Kıroğlu, Buse Başak, Yağmur Gizem Anıl, Ceren Tekin, Fatma Çiftçi, Ahsen Erbay ve İclal Duranoğlu görev alıyor. Bu bağlamda Çerkezköy Belediye Gençlik Spor, 12 oyuncunun bulunduğu bir il karmasına 9 oyuncu göndermiş oluyor.

BUSE BAŞAK’TAN BÜYÜK BAŞARI

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor oyuncusu, aynı zamanda Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil eden Buse Başak, Türk Milli Takımı’na çağırılarak ayrı bir başarıya imza attı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.