Şampiyonaya gidecek sporcular uğurlandı

28-30 Eylül tarihleri arasında Rize’de yapılacak olan Türkiye Ferdi Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Rize’ye uğurlandı

Şampiyonaya gidecek sporcular uğurlandı
28 Eylül 2017 Perşembe 21:17

İNANCIMIZ TAMDIR
Rize’de yapılacak olan Türkiye Ferdi Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Eray Topçu, Tufan Şenel ve Mehmet Güntekin’i Antrenörleri İbrahim Sevinç ile birlikte Rize’ye uğurlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “Sporcularımıza Rize’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. Şampiyonada ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır” dedi.
ELİMİZDEN GELEN KATKIYI SAĞLIYORUZ
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak bireysel sporlar ve amatör branşlara destek verdiklerini ve ellerinden gelen katkıyı sağladıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sokaklarda kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçmek ve spor yapmalarını teşvik etmek için Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın katkıları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımız da elde ettikleri başarılar ile bu emeklerin boşa gitmediğini bize gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.
İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK
Hedeflerinin Rize’deki şampiyonada kürsüye çıkarak, Çerkezköy’e madalya ile dönmek olduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç, “Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız ellerinden gelen çabayı göstererek, Çerkezköyümüzü ve Tekirdağımızı en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Turnuvaya katılacak olan sporcularımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler ve hedefleri madalya almak” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.