Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 17. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor sahasında ağırladığı Marmara Ereğlisi Belediye Spor’u 2 – 0 yenerek zirvedeki yerini korudu. En yakın takipçileri olan Kapaklı Spor ve Marmara Ereğlisi Belediye Spor haftayı mağlubiyetle kapatınca, temsilcimiz en yakın rakibiyle puan farkını 4’e çıkardı

Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın
27 Şubat 2017 Pazartesi 13:41

PUAN FARKINI 4’E YÜKSELTTİ
Tekirdağ Süper Amatör Lig’in tek namağlup takımı olan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, 17. haftada Mustafa Uğraş Stadı’nda ağırladığı Marmara Ereğlisi Belediye Spor’u Hakan Tice ve Metin’in golleriyle 2 – 0 mağlup etti. Karşılaşmada bir penaltı vuruşundan da yararlanamayan Çerkezköy 1911 Spor en yakın takipçisine 4 puan fark atarak zirvedeki yerini korudu.
İLK 11’LER
Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşen müsabakaya temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor Sedat, Sinan, Mücahit, Taner, Hayrullah, Tezcan, Selçuk, Nail, Metin, Hakan ve Deniz ilk 11’iyle çıkarken; Marmara Ereğlisi Belediye Spor’un ilk 11’ini ise Serhad, Fatih, Gurur, Mesut, Mert, Uğur, Mustafa, Akın, Sercan ve Cüneyt oluşturdu.
HAKAN KAFAYI KULLANDI
Karşılaşmanın ilk dakikaları iki takım açısından da tutuk geçti. Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde süren maçta dengeyi Hakan Tice bozdu. Dakikalar 24’ü gösterirken Tezcan’ın sol taraftan kullandığı köşe vuruşuna yükselen ve düzgün bir kafa vuruşu yapan Hakan, Marmara Ereğlisi Belediye Spor kalecisi Serhad’ı mağlup ederek takımını tek farklı üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.
FARKI AÇAMADIK
Golden sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, Deniz Sert’in rakip kaleciyle karşı karşıya kaldığı iki pozisyonda da başarılı son vuruşlar yapamaması ve bir karambol sonucu topu önünde bulan Tezcan’ın şutunun direği sıyırıp auta çıkmasıyla karşılaşmada farkı açmakta zorluk çekti.
RAKİP 10 KİŞİ KALDI
Mücadelenin 43. dakikasında Deniz, orta sahaya yakın bir noktadan rakip futbolcuları peşine katarak kaleye yöneldi. Marmara Ereğlisi Belediye Spor kalecisinin açıldığını gören Deniz’in ceza sahası dışından çektiği şut kalecinin müdahalesiyle sahayı terk etti. Pozisyonu iyi süzen yan hakem, karşılaşmanın orta hakemini uyararak kaleci Serhad’ın topa ceza sahası dışında elle müdahale ettiğini söyledi. Karşılaşmanın orta hakemi, yardımcısının uyarısıyla Marmara Ereğlisi Belediye Spor kalecisi Serhad’a kırmızı kart gösterdi.
GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİLER
Çıkan kartın ardından takım arkadaşları kaleci Serhad’ı güçlükle sakinleştirirken, saha içindeki gerginlik sebebiyle karşılaşma 3 dakikaya yakın bir süre oynanmadı. Futbolcuların yatıştırılıp mücadelenin devam etmesiyle rakip ceza sahası ön çizgisinden kazanılan endirekt serbest vuruş olumlu kullanılamayınca temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor soyunma odasına 1 – 0’lık üstünlükle girdi.
METİN FARKI 2’YE ÇIKARDI
Karşılaşmanın ikinci yarısında, rakip takımın 10 kişi kalmasıyla da daha rahat pozisyon üreten temsilcimiz, farkı 2’ye çıkaran golü 64’üncü dakikada buldu. Sağ kanatta topla buluşan Metin ceza sahasına girdiği gibi dar açıdan sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2 – 0’lık üstünlüğe taşıdı.
PENALTI VURUŞUNDAN YARARLANAMADIK
Golden sonra iyice rahatlayan ve daha kontrollü bir oyun sergileyen temsilcimiz, dakikalar 87’yi gösterirken hakan Tice’nin ceza sahası içinde indirilmesiyle penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Adem, Marmara Ereğlisi Belediye Spor kalecisine takıldı.
PUANINI 41’E YÜKSELTTİ
Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor sahadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrıldı ve zirvedeki yerini korudu. En yakın rakipleri takipçileri olan Kapaklı Spor ve Marmara Ereğlisi Spor’un puan çıkaramadığı haftanın sonunda temsilcimiz puanını 41’e yükseltti ve en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkardı.
ŞAMPİYONLUK YAKIN
Karşılaşmanın son düdüğünün ardından, takımın başına yeni geçen ve ilk karşılaşmasında en yakın takipçilerinden birini 2 – 0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başaran Emre Morgil, oyuncularını kutladı ve güzel futbol için kendilerini tebrik etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, şampiyonluğun çok yakın olduğunu söyleyerek tüm Çerkezköy’ün takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.