Santra vuruşu Gürbüz ve Mandalı’dan geldi

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar arası Futbol turnuvası başladı. Futbol turnuvası öncesinde düzenlenen seremonin ardından Futbol turnuvası Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yaptığı temsili santra vuruşu ile başlamış oldu

Santra vuruşu Gürbüz ve Mandalı’dan geldi
12 Mayıs 2015 Salı 17:10

 8 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kamu Kurumlar arası düzenlene Futbol turnuvası Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yaptığı temsili santra vuruşu ile başladı. 8 takımın mücadele edeceği turnuva öncesinde düzenlenen seremonide saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşının ardından Belediye Başkanı İrfan Mandalı kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

İrfan Mandalı yaptığı konuşmada, “Kapaklı’nın ilçe oluşumuyla alakalı olarak 14 aylık bir ilçeyiz ve bu görselliği tahsis eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze şükranlarımı sunuyorum. Centilmenlik yolunda bir spor seyredeceğimizi düşünüyorum. Futbolcularımıza başarılar bizlere de iyi seyirler diliyorum” açıklamasında bulundu.

ARTIK KAPAKLI KAYMAKAMLIĞI BÜNYESİNDE DÜZENLENECEK

Mandalı’nın konuşmasının ardından konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise, “Artık İlçe olduysak bunun gereği olarak ilçe turnuvaları düzenlememiz gerekir. Bundan önce Çerkezköy Kaymakamlığı bünyesinde turnuvalara katılınıyordu ama bundan sonra Kapaklı kaymakamlığı bünyesinde Allahın izniyle bu tür turnuvaları göreceğiz. Bunu düzenlememizin amacı kurumlar arası diyalog ve işbirliğini canlı tutmaktır. Sporun başta centilmenlik olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi.

BASIN MENSUPLARIYLA İYİ GEÇİNİN

Sağlıklı olmamızın gereği olarak sporu herkesin yapması gerektiğini ifade eden Kaymakam Gürbüz, “19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı öncesinde bu turnuvayı tertip ettik. Kupasını kazanan takıma da şenliklerde ödüllerini takdim edeceğiz. Çok keyifli bir turnuva seyredeceğimizi düşünüyorum. Her şeyden önce herkesin kendi sağlığına dikkat etmesini istiyorum. Aramızda basın da var bir kavga falan çıkarsa basın yazar ve hep kendi lehine yazarlar, sakın onlarla kavga etmeyin. Güzel maçlar seyredeceğimize inanıyorum ve seyircilerin de inşallah daha fazla olacağını düşünüyorum. Düzenlenen turnuvanın İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

EMNİYET YENİLGİYLE BAŞLADI

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi takımlarının müsabakasına geçildi. Futbol turnuvası Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yaptığı temsili santra vuruşu ile start aldı. Günün ilk karşılaşmasında Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi futbol takımı, İlçe Emniyet Müdürlüğü takımını 2-1 yenerek turnuvaya galibiyet ile başladı.

MİLLİ EĞİTİM AFFETMEDİ

Günün bir diğer karşılaşmasında ise Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile İlçe Müftülüğü karşı karşıya geldi. Her iki devrede de üstün bir oyun sergileyen Milli Eğitim Müdürlüğü takımı karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Günün son maçında ise Basın mensupları takımı ile Kapaklı Kaymakamlığı takımı karşı karşıya geldi.

İLK DEVRE BASIN MENSUPLARININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Karşılaşmaya her iki ekipte hızlı başlarken, basın mensupları takımı geliştirdiği etkili ataklarla rakip kalede gol aradı. Gol perdesini aralayan basın mensupları takımı ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan basın mensupları takımı sağlı sollu ataklarla rakip kalede ikinci golü aradı. Kaymakamlık takımı ise kontra ataklarla beraberlik için yüklendi. Kaymakamlık takımı kazandığı frikik atışında topu ağlarla buluşturarak skora denge getirirken, basın mensupları takımı golden iki dakika sonra geliştirdiği kontra atakta bulduğu ikinci golle skoru 2-1’e getirmeyi başardı.

KARŞILAŞMADAN 3-2’LİK SKORLA AYRILDILAR

Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran Kaymakamlık takımı penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Kaymakamlık takımı skora denge getirirken, karşılaşmanın sonlarında bulduğu üçüncü golle müsabakadan 3-2’lik üstünlük ile ayrılan taraf oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.